News

Komentari 3

Krali su plinske boce, namještaj, alat: Otkrili provalnike, ukrali predmete vrijedne 58.000 kuna

Krali su plinske boce, namještaj, alat: Otkrili provalnike, ukrali  predmete vrijedne 58.000 kuna

Sisačko-moslavačka policija privela je četvoricu muškaraca koje sumnjiči da su unazad godinu dana na području Popovače, Velike Ludine i Kutine počinili 13 provala, od kojih tri u pokušaju.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni u dobi od 22, 24, 26 i 36 godina provaljivali u garaže, vikendice, obiteljske kuće i skladišta trgovina mješovitom robom.

Krali su razni alat, kućanski namještaj, plinske boce, kućanske aparate i druge stvari, dok su iz skladišta trgovina krali cigarete.

Ukupna materijalna šteta počinjena tim provalama procijenjena je na oko 58.000 kuna, a sva četvorica će zbog teških krađa biti kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija je u sklopu istrage po nalogu suda u mjestu Potok na području Popovače pretražila dom i druge prostorije koje koristi osumnjičeni 26-godišnjak, pri čemu je pronašla automatsku pušku sa spremnikom i šest streljiva.

Zato će uz teške krađe biti kazneno prijavljen i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Najčitaniji članci