News

Komentari 47

Krenulo se na skijanje, pojačan je promet prema Sloveniji...

Krenulo se na skijanje, pojačan je promet prema Sloveniji...

Pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima prema Sloveniji te na graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH i Srbijom. Najgušći je promet na autocestama: A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru Slovenije

Pojačan je promet prema Sloveniji, za sve skupine vozila otvoreni su autoceste A1 i  A6, državna cesta DC1 te Krčki most i Paški most, a zbog jakog vjetra između Karlobaga i Svete Marije Magdalene (DC8) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, javio je HAK.

Prema izvješću u 9 sati, pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima prema Sloveniji te na graničnim prijelazima sa Slovenijom, Bosnom i Hercegovinom i Srbijom. Najgušći je promet na autocestama: A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru Slovenije. Na GP Macelju se čeka oko sat vremena, a na Bregani, Pasjaku i Jurovskom Brodu oko pola sata.

Velike guže na graničnom prijelazu Bregana, počinje Hrvatski skijaški tjedan

Zbog pojačanog priljeva vozila na pojedinim graničnim prijelazima vrijeme potrebno za prelazak granice se često mijenja, a zabilježena čekanja mogu biti i duža. Vozači se poziva na strpljenje i razumijevanje.

Velike guže na graničnom prijelazu Bregana, počinje Hrvatski skijaški tjedan

Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na vlažnim dijelovima kolnika, mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Ponegdje ima i magle. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Najčitaniji članci