News

Komentari 2

Kroz otključana vrata ušao ženi u stan, iz torbe ukrao novčanik: Krenula za njim, uspio pobjeći

Kroz otključana vrata ušao ženi u stan, iz torbe ukrao novčanik: Krenula za njim, uspio pobjeći

Dok se vlasnica(65) nalazila u stanu u Stankovićevoj ulici u Puli, kroz otključana vrata lopov je ušao u stan i iz torbe koja se nalazila u hodniku ukrao joj novčanik. Žena je potrčala za njim, ali uzalud...

Pulska je policija provela istragu i utvrdila kako je 31-godišnjak počinio kaznena djela teške krađe i oštećenja tuđe stvari. 

Muškarca se sumnjiči da je 18. rujna u poslijepodnevnim satima, dok se 65-godišnja vlasnica nalazila u stanu u Stankovićevoj ulici u Puli, kroz otključana vrata ušao u stan i iz torbe koja se nalazila u hodniku otuđio joj novčanik. Žena je krenula za njim, no isti je uočivši je pobjegao s njenim dokumentima, karticama i novcem.Osim za tešku krađu počinjenu na drzak način, 31-godišnjaka se sumnjiči i da je počinio i kazneno djelo oštećenje tuđe stvari, odnosno da je 5. rujna u poslijepodnevnim satima automobilom BMW, pulske registarske oznake, razbio ogradu i staklo na poslovnom prostoru u Ulici 43. istarske divizije, čime je pravnu osobu iz Koprivnice oštetio za više tisuća kuna.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja je uz kaznenu prijavu priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Najčitaniji članci