News

Komentari 8

Krvavi okršaj u Umagu: Protiv dvojice Makedonaca pokrenuta istraga za pokušaj ubojstva

Krvavi okršaj u Umagu: Protiv dvojice Makedonaca pokrenuta istraga za pokušaj ubojstva

Tijekom okršaja, kako su otkrili istarski kriminalisti, 32-godišnjak je oštrim predmetom ozlijedio 25-godišnjaka i 29-godišnjaka kojima je liječnička pomoć pružena u bolnici

Nakon obračuna dvojice državljana Sjeverne Makedonije i napada na troje hrvatskih državljana u Umagu na benzinskoj postaji 13. studenog Županijsko državno odvjetništvo u Puli protiv njih je pokrenulo istragu, izvijestili su iz DORH-a.

Naime, postoji sumnja da su 32-godišnji i 38-godišnji državljani Makedonije na parkiralištu benzinske postaje u Umagu, oko 2 sata ujutro fizički napali trojicu Hrvata udarajući ih rukama i nogama po tijelu.

Prvookrivljeni 32-godišnjak oštrim predmetom ubo je 25-godišnjaka i 29-godišnjaka u predjelu prsnog koša te su obojica zadobila teške tjelesne ozljede.

Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola zatražilo je od suca određivanje istražnog zatvora za 32-godišnjeg Makedonca, te za drugookrivljenog odredilo mjere opreza zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta sa svjedocima i žrtvama.

Najčitaniji članci