Obavijesti

News

Komentari 247

Kuća strave: Djevojčicu (15) je tri mjeseca silovao i mlatio

Kuća strave: Djevojčicu (15) je tri mjeseca silovao i mlatio
6

Bračni par svoju je kćer prodao u svibnju za 6000 eura. Prodali su je obitelji u Zaprešić koja ju je zlostavljala. Djevojčica im je prošle nedjelje uspjela pobjeći

VIDEO

Krajem kolovoza djevojčicu su doveli u vjenčanici. Imala je crvenu mašnu u kosi. On je bio u bež odijelu, govore susjedi zaprešićke obitelji koja je za svog sina (17) u Novskoj kupila djevojčicu (15).

- Pokušali su nas uvjeriti da slave njegov rođendan. Svi smo znali da je riječ o dogovorenom braku - dodaju zgroženi susjedi te ističu kako nisu reagirali jer nisu ni pomislili da je riječ o maloljetnici.

- Stvarno sam mislila da su oboje stariji. Tako su izgledali - uvjerava nas susjeda. Nastavlja kako je svadba maloljetnika bila izrazito čudna.

- Dok su muškarci u dvorištu pili i zabavljali se, žene su bile unutra. Nisu ni provirivale dok mladenka u jednom trenutku nije izašla. Doduše, nakratko. Otplesala je kolo i nestala - govore susjedi.

Nastavljaju kako je mjesec dana prije dolaska djevojčice zaprešićka obitelj udala svoju kćer.

- Kći je otišla, a snaha ju je zamijenila - kažu.

Nije poznato jesu li roditelji i nju prodali, kao što su snahu kupili.

Nakon što su obavili trgovinu i proslavili vjenčanje, mladoženjini roditelji djevojčicu su na tri tjedna zatvorili u kuću. Nitko ju nije vidio. Nažalost, nitko nije ništa ni posumnjao. Sve dok nesretna djevojčica prošle nedjelje nije uspjela pobjeći uskočivši u vlak.

Mladićev obiteljski dom u četvrtak je pretražila policija. Pronašli su rodni list i domovnicu djevojčice te njezinu fotografiju u vjenčanici.

- Plahtu s prve bračne noći nisu našli jer ju je njegova obitelj navodno vratila njezinim roditeljima. To je policiji rekao mladićev brat. Pognute glave sve je priznao jer i on želi biti policajac - kaže žena koja živi u blizini.

Priznaje da je svjedočila teškim uvjetima u kojima je djevojčica živjela.

- Prvi put sam je vidjela tri tjedna nakon vjenčanja. Mela je ulaz u kuću. Nikad nije bila sama, uvijek ju je netko kontrolirao. Primijetila sam da je bila mirna. Čak je znala mladiću dati pusu. Sada, kad vraćam film unatrag, pretpostavljam da je to bila kamuflaža kako bi zadobila njihovo povjerenje i u konačnici uspjela pobjeći - govori nam žena. Zgrozila ju je činjenica da je mladoženja na slobodi.

Iskočila kroz prozor, mahnito bježala pa uletjela u vlak spasa

U subotu oko deset sati pogledala sam kroz prozor. Vidjela sam ga da kupi rublje sa sušila. Pitala sam se što radi na slobodi. Ubrzo se pokupio. Kamo, ne znam, nastavlja susjeda.

Naime, sudac je mladiću odredio mjere opreza. I za njegove i njezine roditelje zatražili su pritvor zbog trgovine ljudima. Njega, uz to, terete za silovanje maloljetnice. Točnije, za spolnu zloupotrebu djeteta mlađeg od 15 godina te kazneno djelo spolnog odnošaja bez pristanka. Gdje se trenutačno nalazi djevojčica nije poznato. Na sigurnom je.

Podsjetimo, bračni par iz Novske svoju je kćer prodao za 6000 eura. Bilo je to u svibnju. Nakon što ju je mladić iz Zaprešića izabrao, jer mu se svidjela, roditelji su mu je kupili. U svoju obiteljsku kuću doveli su je 30. kolovoza. Nisu joj dopuštali da izlazi bez njihova nadzora te su je prisiljavali na težak fizički rad. Osim što je kuhala i čistila, nesretna djevojčica morala je cijepati drva, i to bez odmora. Navodno su je i kažnjavali.

Prema nekim informacijama, kad svekrva ne bi bila zadovoljna obavljenim poslom, tražila bi od sina da je kazni. Tad bi je navodno istukao. Cijelo vrijeme braka, odnosno zatočeništva, prisiljavao ju je na seks.

Djevojčica je prošle nedjelje konačno uspjela pobjeći. Iskočila je kroz kuhinjski prozor, preskočila dvorišnu ogradu i mahnito počela trčati prema željezničkoj postaji. Pokušavali su je dostići pomahnitali muž (17) i njegov mlađi brat. Prestravljena, uspjela se domoći postaje i sakrila se. Braća su je sustigla. Zgrabili su je za ruku i pokušali odvući natrag u kuću. Uz pomoć prolaznice istrgnula se i u zadnji tren uskočila u vlak, koji je krenuo. Prvo je putnici ispričala mučnu istinu. Tresla se. Došli su strojovođa i kondukter te pozvali policiju.

- Grozno! Živim tu, a nisam ništa znala - kaže susjeda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 247
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.