Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kvar? 'Ubojica tenkova' sletio je na njivu i čekao mehaničare

SAD su Hrvatskoj lani donirale16 helikoptera OH-58D Kiowa Warrior. Vrijede oko 1,7 milijardi kuna, a kako je riječ o donaciji SAD-a, Hrvatsku će kroz još tri godine stajati oko 200 milijuna kuna

Foto: Mario Meheš
147 komentara

Na izlazu iz Stankovaca, oko 11 sati, vidio sam vojni helikopter, novi Kiowa, kako stoji na njivi. Ondje su bili mehaničari i popravljali nešto na repu - kratko je u subotu rekao čitatelj koji je snimio fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO:

U Ministarstvu obrane Republike Hrvatske u subotu se nakon više poziva tijekom dana nitko nije javljao na telefon, no u policijskoj upravi zadarskoj kažu kako su po pozivu izašli na teren. 

- Bio je neki lakši kvar u pitanju, a djelatnici MORH-a su nas pozvali i zatražili našu eventualnu pomoć koja nije bila potrebna - kazao je voditelj smjene u Operativno komunikacijskom centru. Pitali smo zna li o kakvom je kvaru riječ.

Foto: Mario Meheš

- Kvar? Mi nismo kvalificirani i ne znamo je li uopće bio kvar, no bile su neke poteškoće. Bili smo tamo, ništa se nije dogodilo - nastavio je voditelj smjene i zamolio da sva druga pitanja proslijedimo nadležnima u MORH-u.

SAD su Hrvatskoj lani donirale 16 helikoptera OH-58D Kiowa Warrior. Vrijede oko 1,7 milijardi kuna, a kako je riječ o donaciji SAD-a, Hrvatsku će kroz još tri godine stajati oko 200 milijuna kuna.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message