Obavijesti

News

Komentari 21

Video: U lančanom sudaru na A3 sudjelovalo je deset vozila

Video: U lančanom sudaru na A3 sudjelovalo je  deset vozila
3

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac od Rugvice prema Zagrebu sudarila su se dva teretna vozila i osam automobila. Srećom, nema ozlijeđenih, već samo materijalna šteta. Očevid je u tijeku

VIDEO

Zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila, otežano se vozi na autocesti A3 Bregana-Lipovac nakon naplate Zagreb-istok (57. km) u smjeru istoka. Kako nam je potvrdila PU zagrebačka, oko osam ujutro sudarilo se čak deset vozila, i to dva teretna i osam osobnih automobila.

Nema ozlijeđenih, a materijalna šteta se još utvrđuje

POGLEDAJTE VIDEO: 

Lančani sudar: Osam auta i dva kamiona zaglavili na A3. Nema ozlijeđenih Reporter: Bogdan Blotnej

Posted by 24sata on 19. prosinca 2016

Na zagrebačkom području padala je rosulja koja se ledila u dodiru s tlom. Uz to, kako navodi HAK, dodatni problem vozačima stvara i magla koja smanjuje vidljivost i usporava vožnju.

Na autocesti A3 Bregana - Lipovac šest prometnih nesreća 

Na autocesti A3 Bregana - Lipovac u ponedjeljak se dogodilo šest prometnih nesreća, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).   

Kako su izvijestili iz PUZ-a, u četiri od spomenutih šest prometnih nesreća nastala je samo materijalna šteta, dok su u dvjema nesrećama dvije osobe zadobile lakše ozljede.

Iz PUZ-a također pojašnjavaju da je riječ o nesrećama na autocesti A3 Bregana - Lipovac na potezu od 56 do 62 kilometara.

Prema informacijama iz PUZ-a trenutno je promet na spomenutom mjestu prometnih nesreća normaliziran, a očevid još uvijek traje.

Na stranicama Hrvatskog autokluba (HAK) stoji informacija kako su se nesreće na spomenutoj autocesti dogodile u smjeru istoka.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS