Obavijesti

News

Komentari 36

'Let iz pakla': Putnici su zbog turbulencija 'letjeli' po avionu

'Let iz pakla': Putnici su zbog turbulencija 'letjeli' po avionu
2

Zbog velikih turbulencija zrakoplov Air Canade na letu iz Kine prisilno je sletio u Calgary. Putnica: 'Bilo je zastrašujuće. Iskreno, nismo znali hoćemo li preživjeti'

VIDEO

U turbulencijama na letu Air Canade iz Kine u srijedu je ozlijeđeno više od 20 putnika a zrakoplov je prisilno sletio u Calgary , objavila je tvrtka.

U bolnice je prebačen 21 putnik , od kojih osam zbog ozljeda koje nisu opasne po život a 13 ih je upućeno na promatranje.

Kako prenosi Sky News , nekolicina putnika završila je u bolnici s ozljedama vrata i leđa, a među ranjenima je i troje djece. Svi su u stabilnom stanju i izvan životne opasnosti. Svjedoci s aerodroma u Calgaryju govore kako je dio putnika do ambulantnih vozila prebačen na nosilima.

VIDEO

- Bio je to let iz pakla. Bilo je zastrašujuće. Iskreno da vam kažem, nismo znali hoćemo li preživjeti - kazala je putnica Connie Gelber. Opisala je kako je djevojčica koja je sjedila odmah do nje u trenutku kada su počele turbulencije doslovce odletjela iz sjedala niz prolaz između drugih putnika.

Liu Pinzhou kaže da su ga turbulencije prenule iz sna.

- Neki je tip odjednom samo odletio. Potpuno suludo - rekao je Pinzhou.

Na letu iz Šangaja za Toronto bilo je 332 putnika i 19 članova posade. Tvrtka je objavila da je slučaj pod istragom i da su ostali putnici zbrinuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.