Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Letjele tegle za cvijeće, mlatili su se letvama i auto brisačima

Stanari su navodno pokušavali umiriti razuzdane turiste, prvo verbalnim upozorenjima, a potom i kojim "letećim pitarom". A onda su sišli dolje i počela je tučnjava

36 komentara

U blizini Ulice Kruševića gumno u središtu Splita sukobilo se više stranih državljana i stanari obližnjih zgrada kojima je smetao ulični dernek. Izbila je opća makljaža u kojoj su ozlijeđena tri Splićanina, dok se broj stranaca ne zna jer su se razbježali prije dolaska policije.

Organi reda dobili su dojavu o narušavanja reda i mira u noći na subotu, oko četiri sata ujutro. Stanari su navodno pokušavali umiriti razuzdane turiste, prvo verbalnim upozorenjima, a potom i kojim "letećim pitarom". No, kako nisu uspjeli stanari su odlučili otići do njih i riješiti sve na licu mjesta.

Izbila je tučnjava koja je trajala par minuta, a nije se biralo sredstva, navodno se mlatilo i letvama i iščupanim brisačima.

Građani koji su pokušavali riješiti situaciju po dolasku policije odbili su liječničku pomoć. Iz policije kažu kako je kriminalističko istraživanje u tijeku, nakon čega će biti poznate okolnosti ovog događaja.

Možda vas zanima i ovo:
Message