Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
79 komentara

Ljubav na prvi pogled: Njemu je 71, a ona ima 114 godina...

Par se upoznao prije godinu dana i bila je to, kažu, ljubav na prvi pogled. On se predstavlja samo kao Zheng, a njoj je ime Zhang Shuying. Iako su se odmah zavoljeli...

Foto: YouTube
79 komentara

Ljubav ne poznaje i za nju zaista nikad nije kasno. Dokazali su to i novopečeni kineski "mladenci" koji su svoje sudbonosno "da" izrekli u staračkom domu. Ne bi to bilo neobično da njoj nije čak 114, a njemu "samo" 71. 

Par se upoznao prije godinu dana i bila je to, kažu, ljubav na prvi pogled. On se predstavlja samo kao Zheng, a njoj je ime Zhang Shuying. Iako su se odmah zavoljeli, Zhengu je trebala cijela godina kako bi svoju Zhang uvjerio da se vjenčaju jer ona se u svojoj dobi baš i nije bila voljna vezivati.

- Ja sam stradao u željezničkoj nesreći prije 50 godina i od tada sam invalid. Zhang je bila jedina koja se u domu zaista brinula za mene i uvijek je bila nježna i ljubazna - kaže mladoženja dodavši kako je njegova odabranica oklijevala prije nego je započela ljubavnu vezu s 43 godine mlađim muškarcem, prenosi Mirror.

Na svadbi je bilo nekoliko desetaka uzvanika, a Zheng kaže kako je uvijek bio siromašan i nesretan, a sada je napokon pronašao ono što je dugo tražio. 

- Brinut ću se za svoju ženu dokle god mogu - kaže sretnik. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message