Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
713 komentara

Ljudi odgovorili portalu Željke Markić: 'I pas je član obitelji...'

Na portalu narod.hr u subotu je objavljena kolumna "Osim istospolnih zajednica, muškarac, žena i pas u krevetu, slike su koje sve češće gledamo na našim televizorima"...

Foto: Patrik Macek/PIXSELL/Twitter
713 komentara

- Osvrnula bih se na reklame današnjeg ‘boljeg’ svijeta kojem smo masovno pribjegli. Reklamirajući svoje proizvode, uvode sve agresivniju ideologiju mijenjanja čovjekove naravi i božjeg nauma s njim. Osim istospolnih zajednica, muškarac, žena i pas u krevetu, slike su koje sve češće gledamo na našim televizorima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jesu li ovo slike moderne obitelji? Jesu li ovo slike naše budućnosti?

Popularne floskule današnjice naučile su nas zaboravljati važno, da obitelj čine ljudi, ne životinje - stoji u kolumni objavljenoj na portalu narod.hr iza kojeg stoji udruga "U ime obitelji".

Tekst je izazvao mnoštvo reakcija, a kao odgovor na njega korisnici društvenih mreža redom su dijelili svoje slike s psima u krevetu. Mnogi od njih, može se zaključiti, ne dijele stav autorice kolumne.

- Svjedok sam vremena u kojem se više ne čudi, što životinje spavaju s ljudima, voze se u autosjedalicama, nose ljudsku odjeću i odazivaju se na ljudska imena, a nerođenu djecu se ubija. Moram se pitati: Zašto sve rjeđe viđam očeve i majke s kolicima za djecu, a sve češće naljepnice na autima: Psi u autu? - pita se autorica kolumne.

Neki korisnici društvenih mreža koji su dijelili fotografije sa svojim ljubimcima smatraju da pas itekako može biti član obitelji.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message