News

Komentari 185

'Ljudi, zaražena sam!': Žena iz iz Vrbovca lagala da ima koronavirus

'Ljudi, zaražena sam!': Žena iz  Vrbovca lagala je da ima virus

Kroz suradnju epidemiologa i policijskih službenika utvrđeno je stvarno stanje odnosno potvrđena činjenica da ona ne boluje od te bolesti. Objavu je svjesno izmislila...

(status na Facebooku izmišljen je radi ilustriranja naslovne fotografije)

Žena s područja Vrbovca na društvenim mrežama je objavila status u kojem prijateljima i kolegama obznanjuje da ima korona virus, no to se kasnije pokazala kao laž.

Policija je interventirala odmah pošto je dotična izazvala paniku kod svojih poznanika.

- Akcija policije započela je jučer, 3. travnja, po saznanju o objavi 34-godišnjakinje s područja Vrbovca, u kojoj je na društvenoj mreži javno objavila vijest da je zaražena corona virusom. Tako javno objavljena informacija, razumljivo da je uznemirila osobe koje ju poznaju i s njom rade. Po takvom saznanju i provjerom objave, kroz suradnju epidemiologa i policijskih službenika utvrđeno je stvarno stanje odnosno potvrđena činjenica da ona ne boluje od te bolesti. Tim je radom policije i epidemiologa dokazano da je objavu svjesno izmislila čime je remetila mir i spokojstvo građana i počinila prekršaj iz članka 16 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

POGLEDAJTE VIDEO: