Lokalne izbore pratite uživo na 24sata: Emisija iz novog studija od 18:30 na našim kanalima | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 66

Lokalne izbore pratite uživo na 24sata: Emisija iz novog studija od 18:30 na našim kanalima

Lokalne izbore pratite uživo na 24sata: Emisija iz novog studija od 18:30 na našim kanalima

Emisiju uživo iz redizajniranog studija, koju vode Anamarija Burazer i Emirat Asipi, prenosimo na YouTube kanalu, Facebook stranici i portalu 24sata.hr, uz javljanja uživo iz stožera te brojne goste

VIDEO

Iz sata u sat ne propustite biti uz digitalne kanale 24sata u izbornoj noći. Rezultate lokalnih izbora donosimo iz potpuno novog, redizajniranog studija 24sata.

U live emisiji koja počinje u nedjelju u 18:30 sati naši voditelji komentirat će prve rezultate lokalnih izbora ispred multimedijalnog spektakla, koji će informativne emisije iz našeg studija dići na sasvim jednu novu doživljajnu razinu. Sve kandidate, postotke i rezultate te omjere snaga prikazujemo na visokotehnološkom čudu - Samsungovu The Wallu.

PRATITE REZULTATE UŽIVO DANAS OD 18:30

Live emisiju, koju vode Anamarija Burazer i Emirat Asipi iz redizajniranog studija, prenosimo na svim našim platformama, tako da rezultate možete pratiti na webu, YouTubeu i Facebooku 24sata. Naši voditelji ugostit će političare, analitičare i predstavnike udruga koji će analizirati rezultate prvog kruga lokalnih izbora uz javljanja uživo naših reportera iz cijele zemlje.

- Micro LED tehnologija Walla i Ultra Chrom tehnologija omogućili su poboljšanje slike, jači kontrast i realističniju sliku savršenih boja uz optimalnu razinu svjetline i kontrasta. Uz ovaj ekskluzivni tehnološki zaslon stvarnost dobiva jednu potpunu novu dimenziju, a gledatelji nezaboravno iskustvo. The Wall koristi napredne tehnologije usavršavanja prikaza slike te tako osigurava optimalnu razinu svjetline i kontrasta boja na pojedinoj sceni. To je važno u visokotehnološkim studijima, odakle se emitiraju različiti oblici sadržaja, baš kao što je slučaj i s novim broadcast studijem 24sata, odakle se emitiraju vijesti i brojni drugi sadržaji prema više od milijun korisnika - rekao je Emir Žunić, voditelj ključnih kupaca za Hrvatsku u Samsung Electronics Adriatic.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 66

VIDEO

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika
ŠOK U ZAGREBAČKOJ BOLNICI

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika

Dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji i šest dana po otpustu iz Bolnice, dovezeno bez vitalnih funkcija, odgovorili su nam iz KB Sveti Duh

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...
VIDEO: DRAMA U ZAGREBU

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...

Na radilištu u Podsljemenu spašavali su muškarce koji su ostali zatrpani. Jedan muškarac ima ozljedu ruke, a drugi ima višestruke ozljede i prijelome, neslužbeno doznajemo.
VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'

VODICE - Oko tri ujutro čuli smo pucnjavu u klubu u Vodicama, javlja nam čitateljica. Dodaje kako su svi u panici krenuli prema izlazu. - Kad smo pobjegli iz kluba, otišli smo u ulicu iza njega, kako bi se sakrili. Pored nas je prošao čovjek s krvavim mrljama po vratu i majici - govori čitateljica. Policija nam je potvrdila da je sinoć došlo do fizičkog obračuna u Vodicama te da su izvidi u tijeku.