Obavijesti

News

Komentari 0

Lopovi ih zovu da dignu paket u pošti pa im kradu po kući

Lopovi ih zovu da dignu paket u pošti pa im kradu po kući
1

Kad su oštećeni otišli u poštu, lopovi su im provalili u kuću i ukrali novac i vrijedne predmete. Ovom prilikom apeliramo na građane da ne nasjedaju na ovakve i slične prijevare, kažu u policiji

VIDEO

U srijedu od 10 do 10.30 sati u Trnovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću 67-godišnjakinje i ukrao novac te zlatni i srebrni nakit. Visina materijalne štete je nekoliko tisuća kuna. Policija lopove traži.

- Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su tijekom proteklog tjedna nekoliko dojava građana o provalama u obiteljske kuće u Varaždinu i bližoj okolici, počinjene na isti način. Naime, provedenim policijskim izvidima te obavljenim obavijesnim razgovorima, utvrđeno je da su počinitelji prije samog počinjenja kaznenog djela, telefonom kontaktirali oštećene, predstavivši se kao djelatnici pošte te tražili od istih da u što kraćem mogućem vremenu, preuzmu paket u njima najbližem poštanskom uredu. Kad su oštećeni otišli u poštanski ured, počinitelji su u tom vremenu provalili u kuću i otuđili novac i vrijedne predmete. Ovom prilikom apeliramo na građane da ne nasjedaju na ovakve i slične prijevarne izlike te da ukoliko zaprime takve telefonske pozive, o istome žurno obavijeste policiju na broj 192 - objavila je PU varaždinska.

Ušao u automat klub pa ukrao novčanik

Riječka je policija nakon istrage kazneno prijavila 38-godišnjeg muškarca mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog počinjenja teške krađe. 
Policija ga sumnjiči da je 24. svibnja u automat klubu na području Rijeke, lažno se predstavljajući kao službena osoba, zlouporabio povjerenje 29-godišnje djelatnice te joj otuđio novčanik s novcem i udaljio se u nepoznatom smjeru. Time je riječku tvrtku oštetio za oko 4500 kuna.
Po završetku istraživanja, zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe na osobito opasan i drzak način, muškarac će kazneno odgovarati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu