Obavijesti

News

Komentari 30

Lopovu ispala vreća s novcem: Policajci ga sebi stavili u džep

Lopovu ispala vreća s novcem: Policajci ga sebi stavili  u džep
1

Policajci su plijen, kako doznajemo, podijelili 10-ak kilometara dalje od mjesta eksplozije i to na potezu između Tara i Višnjana

VIDEO

Dvojica porečkih policajaca u dobi od 38 i 24 godine uhićeni su u četvrtak prije podne i nad njima je još u tijeku kriminalističko istraživanje. Kako neslužbeno doznajemo, sumnjiči ih se za tešku krađu više desetaka tisuća kuna i to kao službene osobe tijekom obavljanja službe, što im je zasigurno otegotna okolnost. 

Dokaže li im se krivnja u sudskom postupku prijeti im kazna zatvora u trajanju između jedne i osam godina.

Uzeli novac sebi: Zbog pljačke bankomata uhitili dva policajca
Uzeli novac sebi: Zbog pljačke bankomata uhitili dva policajca

Naime, u noći s ponedjeljka na utorak 9. listopada nešto prije 4 sata lopovi su plinskom eksplozivnom smjesom doslovce raznijeli bankomat Addiko banke postavljenog pokraj ulaza u hipermarket Tommy u Taru nedaleko od Poreča.

Nakon snažne eksplozije dvojica lopova su pod okriljem noći pobjegli s plijenom. Prilikom bijega jedan od lopova ispustio je vreću s novcem. 

Odmah je angažirano više policajaca ne bi li ušli u trag lopovima. 

Dvojica, sada već uhićenih policajaca, imali su zadaću osigurati mjesto zločina poradi obavljanja očevida od strane stručne ekipe koja je pristizala. Upravo je nad tim odbačenim novcem i na tom mjestu bilo nužno izvršiti detaljan kriminalističko-tehnički očevid poradi pronalaska bilo kakvih tragova koji bi mogli dovesti u svezu novac i odbjegle počinitelje.

Međutim, 38 i 24-godišnji policajci su i prije započinjanja očevida, daleko od pogleda svojih kolega,  posegli za novcem ukravši tako više desetaka tisuća kuna. Policajci su plijen, kako doznajemo, podijelili 10-ak kilometara dalje od mjesta eksplozije i to na potezu između Tara i Višnjana.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"