Obavijesti

News

Komentari 20

Majka djevojčice: Trener je moju kćer milovao i ljubio

Majka djevojčice: Trener je moju kćer milovao i ljubio
1

Radomira G. se tereti da je u utorak u spremištu rukometne opreme grlio i ljubio djevojčicu (15). I prije mjesec dana navodno je napao curicu (13)

VIDEO

Ljubavi moja...ljubavi moja,  poljubi me, navodno je govorio pohotni trener Radomir G. (51) zaprepaštenoj 15-godišnjakinji, dok ju je, kako je ispričala majci, u utorak poslijepodne u spremištu rukometne opreme pulskog Doma sportova grlio, ljubio i s obje ruke stiskao uz sebe. Šokirana, djevojčica se grčevito opirala snažnom stisku trenera. Njega je samo dan kasnije uhitila pulska policija. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela bludnih radnji, trener je u četvrtak navečer  završio iza rešetaka pulskog zatvora. Tereti ga se i da je prije mjesec dana gotovo na identičan način seksualno napastovao, pipkao i uznemiravao 13-godišnjakinju. Njena majka je ogorčena i kaže da da je sada sve u rukama policije i na sudu.
 - Kćer mi je često znala reći kako ju trener Radomir zna lupkati po stražnjici, pomilovati po licu, čak i poljubiti. Nisam mogla vjerovati. To je strašno što je radio mojoj kćeri ali i drugoj djeci. Voljela bih, vjerujte mi,  da taj trener nikad više ne izađe iz zatvora. Tamo mu je i mjesto  – kaže ogorčena Puljanka dodavši da će kćer nastaviti  trenirati rukomet jedino ako trenera Radoslava ne bude u blizini kluba. Kako neslužbeno doznajemo, sumnja se da je trener djevojčica u ženskom rukometnom klubu Arena već duže vrijeme i nad nekoliko drugih curica iz kluba zadovoljavao svoju pohotu što se za sada provjerava. Određen mu je pritvor u trajanju od trideset dana. Dokaže mu li se krivnja, treneru rukometa prijeti kazna zatvora i do pet godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.