Obavijesti

News

Komentari 24

Majka je s pedofilom planirala drogirati i silovati vlastitu kćer

Velika Britanija: Stuart Bailey (54) tražio je od žene da mu šalje fotografije svoje sedmogodišnjakinje na kojima je gola. Silovanje su planirali preko poruka, a sve je otkrio majčin partner

VIDEO

Majka iz Velike Britanije osuđena je na devet godina zatvora jer je s pedofilom Stuartom Baileyjem (54) planirala silovati svoju sedmogodišnju kćer. Slala mu je fotografije na kojima je djevojčica gola te je čak kupila tablete za spavanje kojima su je htjeli drogirati.

Zvjerstvo su planirali preko poruka, a sve je otkrio posljednji majčin partner koji ih je vidio u njezinom mobitelu i prijavio policiji.  

Bailey je ženi slao poruke u kojima ju je ispitivao što djevojčica ima na sebi i tražio je da mu šalje obnažene fotografije što je ona i učinila pet puta, piše Daily Mail.

Sud je utvrdio i da ova majka nije bila jedina žena koju je Stuart upoznao preko stranice 'Plenty of Fish' i pokušao je nagovoriti na seks s djetetom.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Majka se Baileyjem se spojila preko stranice za upoznavanje i našli su se jednom radi seksa. On je tada u njezinom mobitelu vidio fotografije djevojčice. Oboje tvrde da nisu imali namjeru silovati malenu. Sudac Rees je za majku, koja je pitala što će ona dobiti silovanjem, kazao da je 'ranjiva i naivna'. 

Alex Greenwood, majčina odvjetnica, tvrdi kako su i socijalne službe, zbog njezinih prijašnjih prekršaja, ocijenile da je 'osoba kod koje postoji rizik da je izmanipuliraju muškarci' te kako ju je Bailey prisilio na sve. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću
POSTIZBORNI PREGOVORI

Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1