News

Komentari 5

Majmun u Indiji bacio kamen na četveromjesečnu bebu i ubio je

Majmun u Indiji bacio kamen na četveromjesečnu bebu i ubio je

Majmuni su česta prijetnja u toj zemlji pa je tako u svibnju ove godine, majmun ubio 60-godišnjeg muškarca i ozlijedio devet osoba nakon što je divljao po gradu u središnjem dijelu Indije

Četveromjesečna beba poginula je nakon što je majmun bacio kamen na njezinu glavu. Nesreća se dogodila u Uttar Pradeshu na sjeveru Indije, kada je pobiješnjeli majmun uzeo kamen s njihove terase te pogodio dječaka u glavu i teško ga ozljedio.

Usprkos brzoj reakciji njegovih roditelja, u bolnici su ga mogli samo proglasiti mrtvim, priopćile su indijske vlasti. Majmuni su česta prijetnja u toj zemlji i poznato je da posebno napadaju male bebe u dobi od samo dva tjedna.

Tako je u svibnju ove godine, majmun ubio 60-godišnjeg muškarca i ozlijedio devet osoba nakon što je divljao po gradu u središnjem dijelu Indije.

Prošlog je  listopada 12-godišnjeg dječaka 'oteo' od majke te ga ubio u periferiji Agre, a nekoliko mjeseci ranije, grupa majmuna napala je dva strana turista u poznatom indijskom turističkom središtu Taj Mahalu. 

Ranije ove godine, policija je počela praćkama gađati majmune u nadi da će ih barem to prestrašiti, no nije bilo pretjerano dugoročnog uspjeha. 

Najčitaniji članci