News

Komentari 123

Malenica uzvratio Milanoviću: U nedostatku argumenata, jedino što preostaje je osobni napad

Malenica uzvratio Milanoviću: U nedostatku argumenata, jedino što preostaje je osobni napad

Predsjednik Milanović je u javnom istupu na Cresu u srijedu rekao kako Malenica predaje pravo komunalnim radnicima u Šibeniku, a naknadno se ispričao studenima i poručio da bi oni bolje predavali Malenici

Ivan Malenica, ministar pravosuđa i uprave, odgovorio je na svom Twitteru na prozivke predsjednika Zorana Milanovića koji je u srijedu izjavio da Malenica "dijeli lekcije iz prava, a predaje pravo u Šibeniku komunalnim radnicima". 

Milanović se naknadno na Facebooku ispričao studentima i poručio im da bi oni mogli bolje predavati ministru nego on njima. 

- Studentice i studente stručnih studija nepotrebno sam spomenuo u svog javnom istupu u Cresu. Ako ih je moja izjava uvrijedila, ispričavam im se, jer mi to nije bila namjera. Dapače, siguran sam da bi svaka studentica i student stručnih studija mogli predavati ministru pravosuđa i uprave Ivanu Malenici bolje i kvalitetnije nego on njima - napisao je Milanović. 

Malenica mu je odgovorio na svom Twitteru i poručio da Milanoviću nedostaje argumenata pa napada na osobnoj razini. 

- O tome kako sam predavao na Veleučilištu u Šibeniku mogu svjedočiti stotine studenata. Prenositi svoje znanje na mlađe generacije mogu razumjeti samo oni koji su imali i imaju tu čast! - napisao je. 

Najčitaniji članci