Obavijesti

News

Komentari 33

Mali zmaj i Svjetlo života zovu: Skupljamo hranu za ugrožene!

Mali zmaj i Svjetlo života zovu: Skupljamo hranu za ugrožene!
3

Čitatelji su pokazali veliko srce u našoj božićnoj akciji. Sav novac i stvari došle su u prave ruke. Sada udruge žele uljepšati Uskrs za oko 50 potrebitih obitelji

VIDEO

Udruga Mali zmaj u četvrtak je počela veliku humanitarnu akciju u kojoj želi razveseliti četrdesetak zagrebačkih obitelji. Cilj akcije je prikupljanje hrane i sastojaka za kolače te slatkiša, kako bi se ovog Uskrsa slastice našle i na blagdanskim stolovima socijalno ugroženih. Također, prikuplja se gotova hrana za nekoliko beskućnika, kojima Mali zmaj redovito pomaže.

- Ovim putem pozivamo građane da se uključe i pomognu nam u prikupljanju slatkiša, šećera, ulja, brašna, čokolade za kuhanje i drugih potrepština od kojih se rade kolači. Već su pokazali veliko srce tijekom naše božicne akcije 24anđeli, pa ih molimo da nam i ovaj put pomognu razveseliti one koji sebi i svojoj djeci ne mogu priuštiti sve blagdanske radosti - rekao  je dopredsjednik udruge Mali zmaj Tomislav Palfi.

Podsjetimo, u božićnoj akciji 24anđeli čiji je nositelj bila udruga Mali zmaj, a sudjelovala je i udruga Svjetlo života, čitatelji 24sata prikupili su gotovo 200 paketa hrane, higijenskih potrepština, odjeće i igračaka za 10 obitelji, a donirali su i više od 70.000 kuna.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u uskrsnoj akciji mogu se javiti na broj telefona 091 567 0618 ili putem maila info@malizmaj.hr.

Svjetlo života ima akciju za osam obitelji

I udruga Svjetlo života organizira akciju za Uskrs kojom želi razveseliti svoje štićenike. Naziv akcije je "Uskrs u srcima". Ona je usmjerena na osam najugroženijih obitelji, u kojima živi 25 djece, o kojima Svjetlo života brine. U akciji se prikupljaju hranu i higijenske potrepštine (uključujuci pelene veličine 1, 4 i 5). U ovoj akciji udruga ne prikuplja odjeću. Akcija traje od 16.03. do 25.3. 

- Budući da su potrebe velike pozivamo vas da se uključite u što većem broju, i pomognete u skladu sa vašim mogućnostima. Svaka, pa i najmanja pomoć dobro je došla - kaže Lucija Leko iz udruge Svjetlo života. 

Kako bi svima koji žele pomoći i uključiti se u akciju izašli u susret i omogućili da što lakše dođu do udruge Svjetlo života, njihovi volonteri prikupljat će donacije u različitim dijelovima Zagreba. 

Svi zainteresirani za sudjelovanje u uskrsnoj akciji mogu se javiti na broj telefona 097 782 6483. 

PODSJETITE SE KAKO JE PROTEKLA AKCIJA 24ANĐELI

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Za superluksuznu rusku jahtu Royal Romance stigle 4 ponude: Pravi vlasnik i dalje se skriva...
NA VEZU JE U TROGIRU

Za superluksuznu rusku jahtu Royal Romance stigle 4 ponude: Pravi vlasnik i dalje se skriva...

Plus+ Iako je jahta Royal Romance plombirana do kraja svibnja, Ukrajinci su je oglasili. Dok se pravi vlasnik skriva, megajahta koja je izlistana na 101. mjestu u svijetu po količini luksuza, nalazi se u trogirskoj marini