News

Komentari 113

Manijak iz okolice Knina vukao psa autom po cesti, oderana mu je koža, isčupani svi nokti...

Manijak iz okolice Knina vukao psa autom po cesti, oderana mu je koža, isčupani svi nokti...

Koža na nogama, preponama, koljenima je saderana. Čak i njuškica je oderana, jastočići na šapama oguljeni. Najgore su rane na prsima, pišu iz Udruge Berta koja ga je zbrinula

Udruga Berta koja brine o napuštenim životinjama iz Knina i okolice večeras je na svojoj Facebook stranici objavila poprilično uznemirujući sadržaj. Donose fotografije psa koji je, prema mišljenju veterinara s kojim su razgovarali, bio vezan za vozilo i kao takav vučen po cesti. Oderani su mu njuška, šape i trbuh.

- Koža na nogama, preponama, koljenima je saderana. Pootpadali su mu nokti, čak i njuškica je oderana, jastočići na šapama oguljeni. Najgore su rane na prsima - pišu iz Udruge dodajući kako se vide i kosti:

- Mališa je pokrpan, dobio je lijekove. Novo ime novi život Stipica. Naš mali Stipica je psić od 7kg, veterinar mu je dao 5 godinica. Trebat će nam fine konzervice za njega, podloške. Što se tiče troškova sa ovom obradom, ljekovima, cjepljenje kad dođe vrijeme, kastracija iznosit će oko 1000 kuna - poručuju Kninjani i pišu da je račun za uplatu:

HR9424020061100842703
Udruga Berta
Erste banka

Najčitaniji članci