Obavijesti

News

Komentari 49

Manijak iz Zaprešića napao djevojku i odgrizao joj obraze: Tereti ga se za pokušaj ubojstva

Manijak iz Zaprešića napao djevojku i odgrizao joj obraze: Tereti ga se za pokušaj ubojstva

M.V. (30) je nakon isprovocirane svađe nasrnuo na 36-godišnjakinju i počeo ju gristi po licu. Dok su ga policajci privodili, bio je krvav i opirao se te je naposljetku napao i dvojicu policajaca u marici

VIDEO

Tridesetogodišnji M.V., završio je u Remetincu zbog optužbi da je 12. travnja zvjerski napao bivšu partnericu i pokušao ju ubiti. Prisjetimo se, M.V. je 36-godišnjakinju u njenom stanu na području Zaprešića, nakon isprovocirane svađe počeo gristi po licu, odgrizavši joj obraze. 

Detalji strave u Zaprešiću: Pustila bivšeg u stan, a on ju zvjerski napao i grizao po licu
Detalji strave u Zaprešiću: Pustila bivšeg u stan, a on ju zvjerski napao i grizao po licu

Uznemireni susjedi pozvali su policiju koja ga je odmah uhitila. Dok su policajci izvodili osumnjičenog, bio je sav krvav te se opirao uhićenju. Naknadno je u marici napao i policajce pa je osumnjičen i zbog prisile prema službenoj osobi. Nesretna djevojka je nakon napada s teškim ozljedama prevezena u KB Sveti Duh. 

Prema pisanju Jutarnjeg lista, osumnjičeni je na ispitivanju kazao kako je pokušao istjerati sotonu iz djevojke te ga je policija nakon ispitivanja prisilno hospitalizirala u odgovarajućoj bolnici gdje je proveo tjedan dana jer nisu postojali medicinski razlozi za hospitalizaciju. Naknadno je ponovno uhićen i predan nadležnom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici. Određen mu je istražni zatvor, a DORH je o svemu izdao i priopćenje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Mladić (30) u stanu u Zaprešiću pokušao ubiti ženu (36): 'Izašao je sav krvav, otimao se policiji'
Mladić (30) u stanu u Zaprešiću pokušao ubiti ženu (36): 'Izašao je sav krvav, otimao se policiji'

''Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je 20. travnja 2022., provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja hrvatskog državljanina (1992.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju iz članka 110. u svezi članka 34. Kaznenog zakona te kaznenog djela napada na službenu osobu iz članka 315. stavak 1. u vezi stavka 4. KZ-a.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 30-godišnjak 12. travnja 2022. od 23:30 do 23:50 sati, u stanu oštećenice, nasrnuo na nju i bio fizički nasilan prema njoj te joj pritom nanio višestruke ozljede koje su teške naravi. Osumnjičenika su, u njegovoj namjeri da usmrti oštećenicu, spriječili policijski službenici te se osnovano sumnja da je potom, u policijskom vozilu, fizički napao dvoje policijskih službenika nanijevši im tjelesne ozljede.

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je, nakon provedenog ispitivanja, podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (čl. 123. st. 1. toč. 3. Zakona o kaznenom postupku), koji je sudac istrage prihvatio i odredio osumnjičeniku istražni zatvor na temelju tražene osnove.

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je 21. travnja 2022., donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju iz članka 110. u vezi članka 34. Kaznenog zakona i kaznenog djela napada na službenu osobu iz članka 315. stavak 1. u vezi stavka 4. KZ-a.'' 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a