Obavijesti

News

Komentari 212

Maras kao Gandalf: HDZ-ovci, nećete proći! Vratite se u sjenu

Maras kao Gandalf: HDZ-ovci, nećete proći! Vratite se u sjenu
1

Ministar poduzetništva osvrnuo se na objavu HDZ-a o tome tko im vodi izbornu kampanju. Kaže da se boji za Hrvatsku kad vidi tko je alternativa aktualnoj Vladi

VIDEO

Ministar poduzetništva Gordan Maras osvrnuo se na svom Facebook profilu na objavu HDZ-a o tome tko će im voditi izbornu kampanju. Tako Maras kaže da se boji za Hrvatsku kad vidi tko je alternativa aktualnoj Vladi i tko bi mogao na predstojećim izborima pobijediti. 

U zaključku svog statusa citira ulomak iz trilogije J.R.R. Tolkiena "Gospodar prstenova".

"Kada vidim tko je alternativa vladi koje sam dio na sljedećim izborima uplašim se za Hrvatsku i mogućnosti da oni pobjede. Predstavnici najkorumpiranije vlade, one Ive Sanadera. Kao da nas proganjaju aveti iz prošlosti. Karamarko, Brkić, Kalmeta, Šuker, Jandroković...

Tko misli da su njima reforme na pameti grdno se vara. Dobro da još među njihovim kandidatima nema još i Pašalića pa da se vratimo u devedesete. Kad vidim tu ekipu iz HDZ-a slogan SDP-a na izborima treba biti ne "Naprijed" nego kao u devedesetima "Dobar život svima, a ne samo njima".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Predstavici najkorumpiranije vlade + najnepopularniji političar Karamarko formula za siguran povratak Hrvatske u prošlost. Ne smijemo to dopustiti.

"You cannot pass," he said. The orcs stood still, and a dead silence fell. "I am a servant of the Secret Fire, wielder of the flame of Anor. You cannot pass. The dark fire will not avail you, flame of Udûn. Go back to the Shadow! You cannot pass", napisao je Maras.

Predsjedništvo HDZ-a prije nekoliko dana je oformilo izborni stožer te imenovalo vodeće ključne ljude za utrku na predstojećim parlamentarnim izborima. Uz predsjednika stranke Tomislava Karamarka, među njima su šef stožera HDZ-a Milijan Brkić te šef koordinacije Tomislav Čuljak, dok je direktoricom kampanje imenovana kninska gradonačelnica Josipa Rimac. Izabrani su i koordinatori u svim izbornim jedinicama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 212
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.