News

Komentari 31

Marić: "Još će me nominirati i za izbornika reprezentacije..."

Marić: "Još će me nominirati i za  izbornika  reprezentacije..."

Ministar financija komentirao je u četvrtak mogućnost da on bude HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba. Kaže da s njim nitko nije o tome razgovarao

Ministra financija Zdravka Marića nasmijalo je u četvrtak pitanje je li on HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba. 
- Ne, nisam. Zašto? - kazao je novinarima,  a prenosi N1. 

Na pitanje zanima li ga to uopće, navodi da razmišlja samo o svom poslu ministra financija. 

- Ja sam ministar financija. Prošlo je već par mjeseci da me se nije razmještalo na druge pozicije, pa valjda doživljavam deja vú - kazao je Marić i dodao da je on ministar financija te je "maksimalno na to fokusiran". 

Na pitanje bi li na to pristao ukoliko mu se to ponudi, kaže: "Zasad mi nitko ništa nije ponudio, niti smo o tome razgovarali". 

Novinari su ga podsjetili da je on spominjan kao kandidat HDZ-a za premijera u trenucima kada je padala vlada Tihomira Oreškovića. 

- To je taj deja vú! Nadam se da me netko sad neće nominirati za izbornika rukometne reprezentacije - kazao je na to kroz šalu

Kada su ga, međutim, novinari podsjetili da je umalo pristao biti mandatar za sastavljanje Vlade kazao je: "Tada su okolnosti bile drugačije". 

Je li mu privlačnija pozicija ministra financija ili gradonačelnika, upitan je zatim, na što kaže da mu je trenutna pozicija sve izazovnija. Na pitanje je li član HDZ-a, kaže: "Nisam", a na potpitanje hoće li to postati, odgovorio je isto: "Nisam."

Najčitaniji članci