Obavijesti

News

Komentari 113

Maskirani su ukrali satove, a zaštitara su nokautirali...

Maskirani su ukrali satove, a zaštitara su nokautirali...
7

POBJEGLI S PLIJENOM: Dva su muškarca opljačkala dućan Krona u City Centru One West. Dok je jedan razbijao i pljačkao, drugi je ispred dućana mahao pištoljem i strašio ljude

VIDEO

Cijeli centar se orio od vriska prodavačice. Dvojica su je napala, a onda opljačkali dućan. Bitno je da ona nije ozlijeđena, rekla nam je prodavačica iz City Centra West prepričavajući pljačku trgovine sa satovima u petak ujutro.

Iako se vrata centra otvaraju u 9 sati i prije mogu ući samo djelatnici, pljačkašima je to ipak pošlo za rukom. Kad su došli, u centru su bili zaštitari.

POGLEDAJTE GALERIJU:

5
| Foto: snimio čitatelj

- Mrtvo-hladno su prošli kraj jednog zaštitara i zaskočili jadnu ženu na ulazu u dućan - prepričala je djelatnica iz jednog od susjednih dućana. Pljačkaši su prodavačici dućana Krona prišli s leđa kad je otvarala oko 8.25 sati. Jedan od pljačkaša upao je u trgovinu, silovito razbijao staklene vitrine i uzimao satove. U međuvremenu, drugi je stajao ispred dućana. Derao se i vrištao na ljude, a sve koji su naišli pištoljem je prisilio da legnu na pod. Prethodno ga je s gornjeg kata centra vidjela djelatnica drugog dućana. On je mahao pištoljem, a kad ju je spazio, uperio je oružje u nju. Šokirana žena naglo se bacila na pod i otpuzala do obližnjeg dućana u kojem se sakrila s ostalim kolegicama. Napadnuta prodavačica iz trgovine Krona u prvom se trenu suprotstavila pljačkašima, pa su je i fizički napali. Gurnuli su je na pod te je počela vrištati. Malobrojni očevici koji su u to vrijeme bili u centru rekli su nam kako je cijela akcija trajala do maksimalno pet minuta.

Jedna od djelatnica iz susjednih dućana s kojom smo razgovarali rekla nam je da su obojica muškaraca nosili plave šilterice. Uz to, imali su i ruksake u koje su spremili ukradeni plijen.

Posvjedočila je i kako su muškarci izgledali mlađe, otprilike kao u ranim tridesetima.

Očevici su ispričali i kako je jedan pljačaš imao svijetliju kosu te je nosio bijelu jaknu. Nakon kratke akcije pljačkaši su izjurili iz centra. Na izlasku ih je jedan od zaštitara navodno pokušao zaustaviti. Njega su srušili, a potom pobjegli na skuteru u nepoznatom smjeru. Djelatnici centra i ljudi koji su u trenutku pljačke bili tamo prodavačici iz dućana satovima Krona odmah su pozvali Hitnu pomoć. Ona, nasreću, nije ozlijeđena, ali je bila u šoku. Još se ne zna koliku su štetu pljačkaši prouzročili niti koliko su točno vrijednih satova ukrali.

Podsjetimo, ovo nije prva pljačka u City Centru na zagrebačkom Jankomiru. Prije dvije godine, usred bijela dana, dva muškarca su opljačkala zlatarnicu Dodić. Ukrali su tad zlata u vrijednosti gotovo 160.000 kuna. Zlatarnice su se pljačkale i u West Gateu, dok je u Arena centru prije nekoliko mjeseci opljačkana banka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1