News

Komentari 30

Matea Jelić će podići zastavu na obljetnicu Oluje: 'Ovo je velika čast, volim svoju Hrvatsku'

Matea Jelić će podići zastavu na obljetnicu Oluje: 'Ovo je velika čast, volim svoju Hrvatsku'

Njezin otac bio je u ratu za obranu i oslobođenje Hrvatske, a Jelić je dodala da je u vojsci imao super ekipu te je ponosan što je bio u ratu, kao što je i ona na svoju zemlju

Zlatna olimpijka Matea Jelić koja je ispisala djelić povijesti svojim nastupima na Olimpijskim igrama u Tokiju, podići će hrvatsku zastavu na svečanoj obljetnici Oluje u Kninu. Na generalnoj probi za svečano obilježavanje Oluje u Kninu za N1 je komentirala što za nju to znači.

Generalna proba svečane proslave Oluje u Kninu

- Jako sam ponosna što sam iz Hrvatske i jako volim svoju zemlju, tako da mi je ovo jako velika čast. Pogotovo stajati ovdje sa svim tim ljudima, prelijepo je - rekla je Jelić.

Njezin otac bio je u ratu za obranu i oslobođenje Hrvatske, a Jelić je dodala da je u vojsci imao super ekipu te je ponosan što je bio u ratu, kao što je i ona na svoju zemlju.

Dala je i poruku onima koji govore da je s 22 godine premlada da bi se sjećala Oluje.

- Poručujem im da se ne trebaju sramiti tko su i otkud dolaze. Mogu biti ponosni što su iz ove države i što je toliko ljudi bilo spremno boriti se i dati život za ovu državu. Ja sam jako ponosna zbog toga i mislim da bi svi mladi trebali biti - objasnila je.

Generalna proba svečane proslave Oluje u Kninu

Dodala je da i dalje prati nastupe hrvatskih olimpijaca u Tokiju.

-  Jako sam ponosna, jer smo toliko malen narod, a jako smo uspješni. Mislim da je to zato što se držimo zajedno i da nam je najveća snaga zajedništvo - istaknula je Jelić.

Najčitaniji članci