News

Komentari 113

Matejeva prijateljica morat će na poligraf u Srbiji, prijatelji objasnili dva računa iz Gotika

Matejeva prijateljica morat će na poligraf u Srbiji, prijatelji objasnili dva računa iz Gotika

U razgovoru s policijom iz Beograda nismo dobili potvrdu da joj je putovnica oduzeta, ali nam je rečeno da ne smije napuštati grad i da će morati na poligrafsko testiranje

Matejeva prijateljica, također Splićanka koja je u vrijeme njegova nestanka bila u Beogradu i s kojom je Matej pokušao komunicirati, morat će na poligraf u Srbiji. Iako su se pojavile informacije da joj je srpska policija oduzela putovnicu, to je demantirao Matejev otac za Slobodnu Dalmaciju.

POGLEDAJTE VIDEO Rekonstrukcija kretanja Mateja Periša prije nestanka

Morat će na poligraf

U razgovoru s policijom iz Beograda nismo dobili potvrdu da joj je putovnica oduzeta, ali nam je rečeno da ne smije napuštati grad i da će morati na poligrafsko testiranje. S njom se prije više od desetak dana sreo u Beogradu, i to ispred zgrade policije, i Nenad Periš, Matejev otac, koji je za medije rekao da mu je Maja rekla kako nije uspjela s Matejem ostvariti komunikaciju.

U međuvremenu, policija nastavlja ispitivati njegove prijatelje u Splitu. Ustanovljeno je da je društvo iz Splita naručilo po bocu viskija od dva različita konobara u Gotiku te noći na Staru godinu pa su zbog toga bila i dva računa, a navodno su sada komentirali da su oni nazdravljali bocom viskija koju je platio Matej u trenucima dok se on borio za život, nastavlja Jutarnji list.

Najčitaniji članci