Obavijesti

News

Komentari 31

Medicinska sestra koja je ubila 7 beba umrijet će u zatvoru!

Medicinska sestra koja je ubila 7 beba umrijet će u zatvoru!

Britanska medicinska sestra priznala je da je ubila sedam beba. Rekla je da je to učinila jer je zla. Nikad je neće pustiti iz zatvora i tek je četvrta žena u povijesti Britanije koja je dobila takvu kaznu

VIDEO

Sud u Manchesteru je osudio medicinsku sestru Lucy Letby (33) na kaznu doživotnog zatvora jer je ubila petero dječaka i dvije djevojčice u bolnici Countess of Chesterdok dok je radila noćne smjene 2015. i 2016. godine. Uz to, napala je i drugu novorođenčad. Na suđenju se nije pojavila, javlja Mirror.co.

Lucy Letby tek je četvrta žena u britanskoj povijesti koja je osuđena na doživotan zatvor. Za ovu kaznu ne postoji uvjetna i ne može biti otpuštena iz zatvora. U prijevodu, umrijet će u njemu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Primalja iz pakla: Ubila 7 beba, trovala ih je inzulinom i zrakom. Prijeti joj dugogodišnji zatvor Lucy Letby 07:58

Žrtve je otrovala ubrizgavanjem inzulina, neke je prisilno hranila ili im ubrizgavala zrak. 

Policija je u njenom domu pronašla pisanu poruku u kojoj stoji:

“Ja sam užasno zla osoba. Zla sam, ja sam ovo učinila. Namjerno sam ih ubila jer nisam dovoljno dobra da se brinem za njih“. 

Ljudi nisu mogli znati da je ona ubojica

Pascale Jones, viša tužiteljica Krunskog suda u Manchesteru rekla je da „oni koji su radili s Letby nisu znali da je među njima ubojica“. 

Countess of Chester Hospital police investigation

“Dala je sve od sebe da prikrije zločine, mijenjajući načine na koje je bebe ozljeđivala, a provjereno joj je da se brine o najosjetljivijim bebama na tom odjelu“, kazala je tužiteljica Jones. 

Britanski kriminalistički inspektor Paul Hughes koji je vodio istragu rekao je da je u pitanju „složen i osjetljiv slučaj“. 

“Znamo da ima veliki utjecaj na obitelj, ali i djelatnike bolnice, pacijente, kao i javnost. Obitelji redovito informiramo o svemu i dajemo im puno potporu“, rekao je Hughes 2016. godine. 

Bolnica je Letby 2016. maknula s mjesta medicinske sestre te su je postavili da radi u administrativnom centru, ali nije suspendirana.

Dvaput je uhitili i pustili na slobodu uz jamčevinu 

Letby je dva puta uhićena zbog sumnje da je ubila bebe, no oba puta i 2018. i 2019. policija ju je pustila uz jamčevinu. 

Countess of Chester Hospital police investigation

Tijekom prvog uhićenja i pojavljivanja pred sudom, izgovorila samo jednu rečenicu i to dok su je policajci smještali u automobil. 

“Upravo sam operirala koljeno“, rekla je Letby 2018. godine. 

U studenom 2020. Letby je po treći put uhićena u kući svojih roditelja u Herefordu, a optužnica se odnosi na razdoblje od lipnja 2015. do lipnja 2016. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Detalji sa suđenja medicinske sestre iz pakla: Bebama je upuhivala zrak u krv i trovala ih inzulinom, ubila je sedam, a planirala još deset 01:44
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije