News

Komentari 15

Među žrtvama horor nesreće u Tirolu je hrvatska državljanka

Među žrtvama horor nesreće u Tirolu je hrvatska državljanka

Strani mediji objavili su kako je riječ o turistima iz Njemačke na koje je naletio vozač u sportskom automobilu. N1 doznaje da je jedna od žrtava mlada djevojka koja je imala hrvatsko državljanstvo

Šestero mladih  turista, poginulo je u Južnom Tirolu na sjeveru Italije u noći sa subote na nedjelju. Na njih je naletio automobil kojemu je za volanom bio pijani 28-godišnjak.  

Poginuli su mladi ljudi, svi su mlađi od 25 godina, javlja RAI.

- Oni su bili studenti - doznaje se od vlasnika kuće za odmor u kojoj su boravili. 

Talijanska policija rekla nam je da su svi poginuli njemački državljani. N1 doznaje da je jedna od žrtava mlada djevojka koja je imala hrvatsko državljanstvo. Kako javlja Fenix-magazin.de, riječ je o 23-godišnjoj Hrvatici koja je živjela u njemačkom gradu Wuppertal

Do nesreće je došlo u noći na nedjelju u mjestu Luttach (Lutago). Talijanska novinska agencija Ansa javlja da je 28-godišnjak za volanom imao visoki udio alkohola u krvi. Vozač, muškarac iz obližnjeg naselja Kiensa nalazi se u bolnici na detaljnim pretragama.

Vlasti vjeruju da je vozač bio pijan u trenutku kad je sportskim automobilom udario u skupinu ljudi koji su izlazili iz autobusa u planinskom selu Luttachu/Lutagu oko 1 u noći i to 50-ak metara od hotela u kojemu su trebali odsjesti.

Jedanaest drugih je ozlijeđeno, četvero od njih teško.

Najčitaniji članci