Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Melanija okitila Bijelu kuću za Božić, sama dizajnirala ukrase

Prostorima Bijele kuće dominiraju bijela, plava i crvena boja. U hodniku istočnoga krila već svjetluca 40 crvenih jelki, no tu su i one "obične" zelene okićene crvenim kuglicama

Christmas Press Preview at the White House in Washington
Foto: LEAH MILLIS
12 komentara

Američka prva dama Melanija Trump i ove je godine okitila Bijelu kuću prazničnim ukrasima koje je, kako se pohvalila na društvenim, sama dizajnirala. Tema je "blago Amerike". 

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE VIDEO:

Prostorima Bijele kuće dominiraju bijela, plava i crvena boja. U hodniku istočnoga krila već svjetluca 40 crvenih jelki, no tu su i one "obične" zelene okićene crvenim kuglicama. 

POGLEDAJTE GALERIJU:

Foto: LEAH MILLIS

Prva dama neke je ukrasila plavim mašnama i lampicama, a s božićnih drvca postavljenih oko portreta Abrahama Lincolna vise bijeli ornamenti sa zlatnim orlom na vrhu. Oko njih su postavljeni veliki buketi koje čini sitno bijelo cvijeće. 

Bijela kuća je izvijestila da je među božićnim ukrasima i drvce koje su posjekli članovi obitelji američkih vojnika poginulih u borbi, a iznad kamina su prikazi panorama New Yorka, Saint Louisa, Chicaga i San Francisca.

Središnje mjesto zauzima božićna jelka visoka 5,5 metara.

Melanija Trump je na Twitteru objavila video-snimku na kojoj se vidi kako prolazi okićenim hodnicima Bijele kuće, a ove ih godine krasi i slogan njezine humanitarne kampanje "Be Best" koju je pokrenula u korist djece.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message