Obavijesti

News

Komentari 429

Merzel: Dat ću ostavku ako mi se dokaže bilo što nezakonito

Merzel: Dat ću ostavku ako mi se dokaže bilo što nezakonito
1

Žalosno je da nikada nisam dobila medijski prostor da dokažem da to sve nije točno, kazala je Lovrić Merzel te je ponovila da je Jasmina Jovev aktivistica HDZ-a

VIDEO

Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić-Merzel gostovala je u utorak u emisiji "U mreži prvog" te je ponovila kako policija nije bila u županiji.

'Ovo je čista politička hajka'

- Jovev je aktivistica HDZ-a, ovo je čista politička hajka koja je poprimila nacionalnu razinu. Žalosno je da nikada nisam dobila medijski prostor da dokažem da to sve nije točno - kazala je županica.

Dodala je kako ima svu dokumentaciju Jovev, i u njoj nema ništa sporno. Lovrić Merzel je istaknula i kako je grad Lipovljani imao svoj domjenak o kojem govori načelnik Mario Ribar, a županija je financirala i nabavila ono što su gosti konzumirali cijeli dan. 

Tužbe protiv Stankovića i Jovev

 Poštivali smo proceduru, a mene se konstantno optužuje za neke afere bez dokaza i papira, rekla je Lovrić Merzel

- Ako se meni dokaže bilo što što je nezakonito, logično je da ću podnijeti ostavku. Kazneno djelo treba prvo dokazati - rekla je županica i dodala da je podnijela tužbu protiv Aleksandra Stankovića, a najavila je i tužbu za Jasminu Jovev.  

Na teške optužbe Marijane Petir Merzel odgovara da je riječ o neistinama. 

- Uskok i DORH se time bave. Poštivali smo proceduru, a mene se konstantno optužuje za neke afere bez dokaza i papira - rekla je Lovrić Merzel. 

'Ne treba mi nikakav zaštitnik'

Na pitanje je li riječ o unutarstranačkim sukobima i obračunu s Linićevim ljudima, Merzel je rekla da je ponosna na kumstvo s Linićem, a to nema nikakve veze s njenim poslom.  

- Meni ne treba nikakav zaštitnik - rekla je županica.

Jovev: Nisam politička aktivistica HDZ-a

Jasmina Jovev je kazala kako nije politička aktivistica HDZ-a. Tvrdi da ovo nije organizirani napad na županicu, već da ona samo smatra da korupciju treba prijaviti. U javnost se javila sada jer, kako kaže, prošla je godina dana od kada je predala svu dokumentaciju DORH koji još ništa nije poduzeo. 

Pokazala je i nove navodne dokaze, tj. narudžbenicu od 15.000 kuna koje su isplatili tvrtki Igy Commerce iz Novske. 

Merzel u Topuskom: Možda i sama odem u DORH

- Nitko iz DORH-a me nije tražio, a možda i sama odem u DORH da provjerim prijave koje su protiv mene podignute - rekla je Merzel u utorak tijekom posjeta Termama Topuskom gdje je otvarala obnovljeni dio toplica. 

Zanimljivo, iako je premijer Milanović rekao suprotno, Merzel je kazala da se nije čula s njim i da ne vidi razlog zašto bi se s njim uopće čula, javlja Dnevnik.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 429
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca