Obavijesti

News

Komentari 158

Milan Bandić potpuno uvjeren: 'Most će se rastepst do kraja'

Milan Bandić potpuno uvjeren: 'Most će se rastepst do kraja'
1

'Pa oni su u medijima u zadnjih mjesec dana bili više nego Michael Jackson i U2 zajedno. Od njih ste stvorili zvijezde, pa sada plačite zajedno s njima, kaže Bandić

VIDEO

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u petak kako dva mandata koje je njegova Koalicija rada i solidarnosti osvojila na izborima "neće biti bačena u praznu kantu", a na novinarsko pitanje jesu li ga kontaktirali iz HDZ-a i SDP-a poručio je - "Take easy".     

Upitan što će biti s njegova dva mandata, Bandić je novinarima rekao da "neće biti bačeni u praznu kantu" jer on ima dovoljno iskustva da bi to prokockao.

Na pitanje jesu li ga kontaktirali iz HDZ-a i iz SDP-a u vezi postizbornog dogovora, Bandić je odgovorio: "Sve sam rekao. 'Take easy', kak' bi mi Hrvati rekli".

Komentirajući situaciju u Mostu, odnosno izbacivanje Drage Prgometa, Bandić je ustvrdio kako je to i očekivao, samo je mislio da će se to dogoditi za dva, a ne tri dana. Uvjeren je da će se Most "rastepst' do kraja" jer se radi o skupu različitih pojedinaca čijem su uspjehu prvenstveno pridonijeli mediji.

- Pa oni su više bili zadnjih mjesec dana u medijima nego Michael Jackson i U2 zajedno. Od njih ste stvorili zvijezde, pa sada plačite zajedno s njima - rekao je Bandić novinarima.

Most je skup od 19 pojedinaca, koji su skupljeni "preko noći", a za njih se glasalo zbog razočaranosti birača dvjema velikim opcijama. 

- Koliko će oni opravdati povjerenje, pustimo da se pokaže na djelu. Ja im želim puno uspjeha - poručio je Bandić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 158
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci
NOVI USPJEH HRVATSKIH LIJEČNIKA

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci

Pacijentica je preživjela već puno operacija i rekla da više nikad u životu ne želi otići ni na jednu. Bila je presretna što sad nije morala - otkrila nam je dr. Bolanča Čulo