Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
375 komentara

Ministar s tajnom adresom: Crnoja zemlju dobio prevarom

Iako ima stan u Zagrebu od 1998., 2010. dobio je zemlju za stambeno nezbrinute branitelje u Samoboru. Na njoj je trebao izgraditi kuću, a napravio je samo baraku

PIXSELL
Foto: PIXSELL
375 komentara

Trebao je još 2013. vratiti zemlju gradu Samoboru, ali to nije učinio. Morat će vraćati zemlju sudskim putem, a stručnjaci će morati utvrditi je li daščara ‘roh-bau’ kuća.

Kaže nam to izvor iz samoborske gradske uprave koji otkriva tajnu “prebivališta” novog ministra branitelja Mije Crnoje (HDZ). Javnost se začudila kad je vidjela da je prijavljen na adresi u Samoboru koja je u biti livada. Na njoj je sklepana mala daščara, na kojoj je ispisan bojom kućni broj. Osobna iskaznica novog ministra glasi na tu adresu u Samoboru iako godinama živi u Zagrebu.

Mijo Crnoja je kao branitelj 2010. godine dobio besplatno zemljište od Samobora veličine 655 četvornih metara namijenjeno stambeno nezbrinutim ratnim invalidima. Na njemu je trebao sagraditi obiteljsku kuću u roku tri godine, a zatim ju nije smio 13 godina prodati, stoji u ugovoru koji je potpisao s Gradom Samoborom. 

>>> Više čitajte u sutrašnjem izdanju 24sata 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message