Obavijesti

News

Komentari 13

Mladić (19) šipkom pretukao maturanta ispred škole u Splitu: U bolnici je s lakšim ozljedama

Mladić (19) šipkom pretukao maturanta ispred škole u Splitu: U bolnici je s lakšim ozljedama

Policija je provela kriminalističko istraživanje nad napadačem (19) i utvrdila da postoji sumnja da je napadač na štetu 18-godišnjeg maturanta ostvario obilježja kaznenog djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju

VIDEO

Mladić (18) iz Makarske šipkom je u četvrtak pretukao 18-godišnjeg maturanta u dvorištu splitske Zdravstvene škole te ga je lakše ozlijedio. Mladić je iz Makarske došao s još dvojicom prijatelja, koji su nisu sudjelovali u napadu, a napadnuti mladić završio je u bolnici s polomljenim nosom, raskrvavljenom usnicom i drugim ozljedama koje za sada nisu poznate.

Otac premlaćenog maturanta rekao je da mu je sin u bolnici, a na Hitnu ga je odvela majka koja je došla po njega pred školu.

- Jučer je ostao u bolnici, polomljen mu je nos, šivali su mu usta, boli ga glava, stavljen mu je Šancov ovratnik, nabijen je dobro. Bez obzira jesu li ozljede teške ili nisu, došli su sa šipkama ispred škole namlatit momka. Njih troje, i to je jedan stariji. Tri na jednog - rekao je njegov otac za Dalmaciju danas.

Detalji užasa u Splitu: Sin je nožem izbo majku do smrti
Detalji užasa u Splitu: Sin je nožem izbo majku do smrti

Ravnateljica Sanja Perić je rekla da nije čula niti ima saznanja da učenici nisu pokušali spriječiti okršaj.

- Bila je to jedna manja grupa koja je došla u dvorište za vrijeme malog odmora i napala je tog učenika. To je trajalo par sekundi i onda su pobjegli. Sjedili su tu na klupu i jedna cura je bila očevidac. Čim su nam dojavili da se dolje nešto događa mi smo se svi spustili. Učeniku smo dali prvu pomoć u WC-u jer je usnica bila malo raskrvarena. Koje su još ozljede vam ne znam. Bio je u šoku i nije bila prilika da ga ispitujemo. Koliko imamo saznanja, momak je došao sa još trojicom, ali oni nisu sudjelovali - rekla je.

- Mi smo svi šokirani. Naša škola je super, dečko je krasan. To je napravio netko tko nije iz ove škole. To se moglo dogoditi bilo gdje. Očito je bilo pripremljeno jer se točno znalo kad treba doći, kad je dečko na odmoru. Dalje ćemo postupati kako bude trebalo. Zaista mi je žao. Ovako nešto se nikad nije dogodilo - ispričala je ravnateljica Perić.

Split: Kod muškarca pronašli preko 10 kilograma prstaca
Split: Kod muškarca  pronašli preko 10 kilograma prstaca

Iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske županije kažu da su jučer oko 11.15 sati smo zaprimili informaciju da je jedna osoba napadnuta na igralištu u Šoltanskoj ulici u Splitu. 

Policija je provela kriminalističko istraživanje nad napadačem (19) i utvrdila da postoji sumnja da je napadač na štetu 18-godišnjeg maturanta ostvario obilježja kaznenog djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju. Radi njega će podnijeti kaznenu prijavu, priopćili su iz PU splitsko-dalmatinske, piše Dalmacija danas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"