Obavijesti

News

Komentari 178

Mladić koji je brutalno pretukao Djeda Mraza je vojnik! MORH: Očekujemo stegovne postupke

Mladić koji je brutalno pretukao Djeda Mraza je vojnik! MORH: Očekujemo stegovne postupke

Ne želim ništa komentirati. Sve će se riješiti na policiji, neću vam ništa reći. Na policiji će izaći cijela istina. Doviđenja, ne želim ništa komentirati, doviđenja, poručila nam je majka napadača iz Slavonskog Broda

VIDEO

Napadača, koji je danas na podu cipelario mladića obučenog u Djeda Božićnjaka, odvela je Vojna policija nakon što su ga priveli u nadležnu policijsku upravu u Slavonskom Brodu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Vojnik u Slavonskom Brodu skoro ubio Djeda Mraza 00:25

Naime, grupa od nekoliko mladića i djevojaka danas je nešto iza 15 sati uz rijeku Savu na šetalištu braće Radić narušavalo javni red i mir. Izbila je masovna tučnjava u kojoj je, prema snimci koja je stigla u redakciju 24sata, najdeblji kraj upravo izvukao muškarac, koji je bio obučen u Djeda Božićnjaka. U jednom trenutku muškarac obučen u Djeda Mraza završio je na podu, a s druge strane se drugi mladić zaletio te ga udario nogom u glavu, dok je ovaj ležao na podu. U tom trenutku je nastao kaos te su se mnogi dali u bijeg, a "Djed Mraz" je nastavio ležati na podu.

Kako piše lokalni 035portal, ozlijeđeni mladić u kostimu Djeda Božićnjaka je bio na obradi na odjelu hitne medicinske pomoći u Slavonskom Brodu gdje je sam došao zatražiti pomoć, a težina ozljeda još nije klasificirana.

Kako neslužbeno saznajemo, napadač je vojno lice (podaci poznati redakciji op.a.), a kratko smo razgovarali i s njegovom majkom, koja nije htjela ništa reći. 

- Ne želim ništa komentirati. Sve će se riješiti na policiji, neću vam ništa reći. Na policiji će izaći cijela istina. Doviđenja, ne želim ništa komentirati, doviđenja - poručila nam je majka napadača. 

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Brutalno na podu cipelario Djeda Mraza: 'Pa kako misle dočekati Božić'
UZNEMIRUJUĆI VIDEO Brutalno na podu cipelario Djeda Mraza: 'Pa kako misle  dočekati Božić'

O svemu se oglasio i MORH. 

- Ministarstvo obrane najoštrije osuđuje svaku vrstu nasilnog ponašanja i izražava žaljenje zbog incidenta koji se dogodio u Slavonskom Brodu. Ministarstvo obrane od načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske i Vojne policije očekuje poduzimanje svih zakonom propisanih mjera i radnji kako bi se rasvijetlile okolnosti ovog nemilog događaja te pokretanje stegovnog postupka ako se dokaže odgovornost pripadnika Oružanih snaga RH - odgovorili su nam iz MORH-a. 

Glasnogovornik Policijske uprave brodsko-posavske Tomislav Kovačević rekao je kako su identificirali četiri osobe povezane s tučnjavom. 

- Za sad su privedene tri osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdio u kojem su svojstvu sudjelovali u incidentu. Četvrta osoba je zatražila liječničku pomoć i ona se trenutno nalazi u bolnici. Ne mogu komentirati djelatnosti privedenih osoba jer je kriminalističko istraživanje u tijeku - rekao je Kovačević. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je