Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladić koji na 'Fejsu' terorizira maloljetnice skoro pao razred

Administrator uvredljive Facebook stranice na kojoj su objavljene golišave fotografije maloljetnica je navodno R.E. (17) iz Novske. Stranica je u međuvremenu ugašena

Facebook
Foto: Facebook
510 komentara

Administrator uvredljive Facebook stranice na kojoj su objavljene golišave fotografije maloljetnica je navodno R.E. (17) iz Novske, piše Jutarnji list. Navodno ga je odlazak u stranu zemlju spasio od ponavljanja sedmog razreda.

Jutarnji piše i da je mladić sklon radikalnim desnim skupinama. U nekim komentarima na stranici pozdravlja sa "za dom", a na nekim fotografijama se vidi kako podiže desnicu. 

R.E. je stranicu u međuvremenu ugasio kako bi se, tvrdi, "malo odmorio". No, u utorak je otvoreno još nekoliko stranica istog naziva na kojima se također objavljuju golišave fotografije tinejdžerica. R.E. je uvjeren kako mu nitko ne može ništa jer, kako kaže, ne krši niti jedan zakon. Kaže kako su se djevojke same fotografirale i fotografije postavile na svoje Facebook profile

No, Kazneni zakon predviđa kaznena djela protiv časti i ugleda. Obično se progon počinitelja poduzima temeljem privatne tužbe, ali ako je riječ o maloljetnicama, policija i DORH mogu postupati i po službenoj dužnosti.

>>> Izvorni tekst pročitajte OVDJE

Možda vas zanima i ovo:
Message