Obavijesti

News

Komentari 2

Mladić ukrao auto, sudario se pa pobjegao, brzo su ga našli

Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad mladićem (18). Sumnjiče ga da je u utorak u 15.20 sati u Novom Vinodolskom upravljao Hyundaijem, čakovečkih registracijskih oznaka te prouzročio prometnu nesreću polukružno se okrećući, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U nesreći je lakše ozlijeđen mladić, putnik na motociklu koji se sudario sa spomenutim vozilom. Osumnjičeni je pobjegao s mjesta nesreće no policija ga je pronašla istog dana u Crikvenici. Utvrđeno je kako je Hyundai koji je vozio ukrao krajem prošlog tjedna na području Zagreba, a prije nego je izazvao navedenu prometnu nesreću na benzinskoj postaji u Crikvenici utočio je u gorivo u spremnik te pobjegao, a da nije platio račun. Ukradeno vozilo vratit će vlasniku.

Isto tako je utvrđeno kako je vozilom upravljao prije stjecanja prava, a preliminarno testiranje upućuje na prisutnost droga u organizmu.

Zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela krađa 18-godišnjak će biti kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Također, zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog zbog izazivanje prometne nesreće s ozlijeđenom osobom, upravljanja vozilom prije stjecanja prava, nepropisnog polukružnog okretanja, napuštanje mjesta prometne nesreće, kao i sumnje na prisutnost droga. Za navedene prekršaje predviđena je novčana kazna u sveukupnom iznosu iznad 60.000 kuna.

Mladić ukrao auto, sudario se pa pobjegao, brzo su ga našli
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...