News

Komentari 51

Monstrum na traktoru: Zgazio psa i ostavio ga da cvili na cesti

Monstrum na traktoru: Zgazio psa i ostavio ga da cvili na cesti

Na video snimci, koju zbog uznemirujućeg sadržaja nećemo objaviti, vidi se kako monstrum nakon gaženja nastavlja vožnju. Nakon njega pored psa prolaze dva auta, ali nitko se ne zaustavlja pomoći životinji

Po društvenim mrežama proširio se video iz bosanskohercegovačkog naselja Rašljeva kod Gračanice na kojoj se vidi kako vozač traktora namjerno gazi psa koji je bio na cesti i koji se pokušao izmaknuti. Nesretna životinja bolno je cvilila i nakon je pregažena i ostavljena na cesti, a monstrum na traktoru preko psa je prešao s tri kotača, traktorom i prikolicom koja je bila zakačena na traktor.

Zasad je nepoznat razlog ovog brutalnog divljanja, a na video snimci, koju zbog uznemirujućeg sadržaja nećemo objaviti, vidi se kako monstrum nakon gaženja nastavlja vožnju. Nakon njega pored psa prolaze dva auta, ali nitko se ne zaustavlja pomoći nesretnoj životinji koja leži nasred ceste i cvili od bolova.

Kako javlja Klix.ba, pas je srećom preživio ovaj sumanuti čin i zbrinut je u veterinarskoj stanici. Pomogli su mu aktivisti udruge Dreams.

- Nakon što smo dobili informaciju o monstruoznom činu u kojem je muškarac traktorom pregazio psa u općini Gračanica odmah smo reagirali. Zatražili smo hitnu intervenciju MUP-a Gračanica, izlazak na teren te oduzimanje psa kojeg je osoba koja je počinila ovaj gnjusni čin zatvorila u štalu na svom imanju, ne dozvolivši aktivistima za dobrobit životinja da ga preuzmu, te je pas ostavljen bez veterinarske pomoći - kažu iz udruge.

Nakon njihovog zahtjeva, udruzi je dozvoljeno da preuzmu psa.

Najčitaniji članci