Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
168 komentara

MOST: Ćiro, što kaže čaršija? Ćirin odgovor: J.... vam majku!

Nasmijali smo se i zabrinuli, nastavlja Ivan Lovrinović, shvativši poruku da se stvari moraju rješavati brže i da se moraju javljati već prvi značajniji rezultati

Foto: Facebook/Ivan Lovrinović
168 komentara

Mala, ali odabrana skupina Mostovaca sjela je nakon zadnje sjednice Sabora na Cvjetni trg popiti kavu, kad im se u vidokrugu pojavio celebrity svih celebrityja, Miroslav Ćiro Blažević. Mostovci su od Ćire, koji je notorna posvuduša, inteligentan i pronicljiv pa u svakom trenu zna opipati puls nacije bolje od profesionalnih agencija, poželjeli čuti što narod misli o njima.  

Ivan Lovrinović, koji s Blaževićem dijeli zavičaj - Ćiro je iz Dolca gdje je rođen i Ivo Andrić a Lovrinović iz Guče Gore -  ga je  zapitao kakve su Ćirine operativne spoznaje na tu temu. 

- Dok je palio cigaretu pitam ga, prepričava Lovrinović na Facebooku -  u bosanskom žargonu, što čaršija priča o Mostu i vladajućoj garnituri. Morat ću vam prenijeti njegovu originalnu izjavu jer biste inače primijetili da da sam to promijenio. 

 "Čaršija vam je.. majku", rekao je Ćiro. 

Nasmijali smo se i zabrinuli, nastavlja Lovrinović, shvativši poruku da se stvari moraju rješavati brže i da se moraju javljati već prvi značajniji rezultati. 

Ni ostatak Lovrinovićeve priče nije manje zanimljiv. 

- Pričao nam je o svojoj karijeri, pitao sam ga kako je bilo u Iranu i je li bilo tamo cuge. Iznenadio sam se kada je rekao da nikada nije pio niti će piti. Sviđa mu se Kina... - piše Lovrinović.

Lovrinović je potom otišao na neku sesiju s Mostom, a Ćiro nastavio svojim putem. Svoj susret s Ćirom, Lovrinović je ovjekovječio i na Facebooku.

 

ĆIRO ME RAZVESELIOPoslije naporne rasprave o HNB-u u Saboru spustio sam se stubama s Jurom i Ivicom na Cvjetni trg na ...

Posted by Ivan Lovrinović on 3. ožujka 2016
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message