News

Komentari 0

Motociklist teže ozlijeđen, vozač (69) Fiata Pande skrenuo je bez žmigavca dok ga ovaj preticao

Motociklist teže ozlijeđen, vozač (69) Fiata Pande skrenuo je bez žmigavca dok ga ovaj preticao

Nakon sudara s automobilom, vozač motocikla pao je na kolnik te je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen. Policija će obojicu kazniti

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu  6. ožujka oko 17.20 sati u Motovunu, teže je ozlijeđen vozač motocikla.

Nesreća se dogodila kada je maloljetnik upravljao motociklom Aprilia, pulske registarske oznake Ulicom Kanal u smjeru Karojbe. Dolaskom do raskrižja sa sporednom cestom, započeo je nepropisno pretjecati automobil Fiat Pandu, pulske registarske oznake, a kojim je upravljao 69-godišnjak, i koji je u tom trenutku započeo skretati u lijevo bez da se prethodno uvjerio da to može sigurno učiniti i bez da je uključio lijevi pokazivač smjera.

Nakon sudara s automobilom, vozač motocikla pao je na kolnik te je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.

Radi nepoštivanja prometnih propisa, policija će protiv obojice vozača poduzeti odgovarajuće mjere.

Ovo je četvrta prometna nesreća ove godine u Istri u kojoj je teže ozlijeđen vozač motocikla. Prošlog vikenda dogodila se i prometna nesreća u kojoj su poginuli vozač motocikla i njegova suputnica. Policija će stoga danas od 14 do 18 sati, na dionici državne ceste D66 Vozilići-Brestova, provesti prometnu akciju u cilju zaštite vozača motocikala i mopeda.
 

Najčitaniji članci