Obavijesti

News

Komentari 85

Mudraci, madraci i sramotni šovinistički ispadi političara

Mudraci, madraci i sramotni šovinistički ispadi političara
1

Dva bivša i dva još uvijek aktivna političara našla su se na našoj listi najvećih šovinista na hrvatskoj političkoj sceni. Kiseli Rojsov osmjeh ne zaboravlja se lako

VIDEO

4. Siniša Varga

Ministar zdravlja prije nekoliko je dana i službeno nagrađen titulom najvećeg seksista u zemlji. To može zahvaliti svojoj izjavi da svi 'volimo kada su sestre u pripijenom' kada je Štefici Bagarić ranije ove godine dodjeljivao nagradu za 'najsestru 2014. godine'.

VIDEO

3. Vladimir Šeks

Godine 2011. na sjednici Mandatno - imunitetnog povjerenstva na kojoj se trebalo raspravljati o ukidanju imuniteta Željku Jovanoviću jer je HDZ nazvao 'zločinačkom organizacijom', Vladimir Šeks je izgubio živce i Gordanu Sobol prvo pitao gdje joj je muž i je li u zatvoru, a nakon toga joj rekao da se 'drži pristojnosti kao plesa oko štange'. Ona je naime za jednu televiziju otkrila kako formu održava 'plesanjem oko šipke u visokim potpeticama', što je Šeks iskoristio za svoj ružni šovinistički ispad.

VIDEO

2. Ljubomir Česić Rojs

- Nekako daleko sjedite od mene, bježite od mene, rekao je Rojs voditeljici tadašnjeg Glamour Cafea nakon što joj je priznao da su ga od njenog poljupca 'prošli trnci'.

Objasnio je Josipi Pavičić da je ljubomoran jer je njegovom kolegi Anti Kovačevića sjedila mnogo bliže. Na njeno pitanje što bi trebala napraviti, Ljubo Česić je raširio ruke i sugerirao da mu sjedne u krilo. U tom je trenutku Rojs dakako prevršio svaku mjeru, a Pavičić je sa sebe maknula mikrofon i objasnila mu da više ne želi s njim ostati ni u istoj sobi.

Kiseli osmjeh neugode na Rojsovom licu zaista nema cijenu i na našoj je listi stoga zaslužio visoku drugu poziciju.

VIDEO

1. 'Mudrac' Anto Kovačević

Anto Kovačević u Saboru je izdržao tek tri godine, a u anale seksizma na hrvatskoj političkoj sceni ušao je 12. listopada 2001. godine, kada je tražio ispravak netočnog navoda, pa onda izvrijeđao Vesnu Pusić.

- Pa već dulje vremena razmišljam kako odgovoriti na replike gospođe Pusić koje su uvredljive. Gospođo Pusić u ime digniteta ovog Sabora moram vam reći da vas je dragi Bog stvorio za madraca, a ne za mudraca. A ona hoće biti mudrac, izjavio je tada Anto, na sramotno mlaku reakciju ostalih saborskih zastupnika.

VIDEO


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general
POTUČENI DO NOGU

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general

U 31 sat četnici su potučeni u vojno-redarstvenoj akciji Bljesak koja je počela 1. svibnja 1995. Oslobođena su okupirana područja zapadne Slavonije, a srbočetnici su zbrisali u Bosnu preko mosta kod Stare Gradiške zajedno sa svojim zapovjednikom. U akciji su poginula 42 pripadnika vojske i policije
Rafalei će sutra letjeti po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje
MORH PRIOPĆIO

Rafalei će sutra letjeti po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje

Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, priopćio je MORH