News

Komentari 11

Muškarac je istukao čovjeka u trgovini jer je ušao bez maske

Muškarac je istukao čovjeka u trgovini jer je ušao bez maske

U trenutku kada se kupac nalazio uz pult trgovine, muškarac mu je prigovorio 'da nema masku', a kupac mu je odgovorio 'da mu je maska potrgana'. Potom ga je muškarac dva puta udario šakom

Muškarac (39) proglašen je krivim i osuđen na sudu u Bjelovaru jer je šakom izudarao čovjeka koji je u trgovinu došao bez zaštitne maske.

Prema presudi prekršajnog suca, "tučnjavom na javnome mjestu uznemiravao je građane i narušavao red i mir".

Sve se dogodilo lani u studenome oko 18:30 u trgovini u mjestu Narta kod Čazme, piše Danica.hr.

'Majstore, nemaš masku'

"Muškarac je narušavao javni red i mir na način da je unutar trgovine kupcu prigovorio 'majstore, nemaš masku', nakon čega su izašli iz trgovine, da bi se ponovno vratili.

U trenutku kada se kupac nalazio uz pult trgovine, muškarac mu je prigovorio 'da nema masku', a kupac mu je odgovorio 'da mu je maska potrgana'."

Kazna 50 njemačkih maraka

Potom ga je muškarac "dva puta otvorenom šakom udario u predjelu nosa i više puta po desnoj strani potiljka", navodi se u nepravomoćnoj presudi koju je bjelovarski sudac donio ovih dana.

Prema presudi, mora platiti novčanu kaznu od 50 nekadašnjih njemačkih maraka, odnosno 381 kunu. Mora podmiriti i 100 kuna troškova prekršajnog postupka. Na presudu se može žaliti.

Najčitaniji članci