News

Komentari 2

Muškarac lažno dojavio da je bomba postavljena u Đurđevcu

Službenici PU koprivničko-križevačke izvršili su detaljan pregled poslovnog centra, a bomba nije pronađena, već je utvrđeno kako je riječ  o lažnoj dojavi, priopćeno je iz PU

Tridesetšestogodišnji muškarac s đurđevačkog područja osumnjičen je da je noćas uputio dvije lažne dojave o postavljenoj bombi u poslovnom centru u Đurđevcu, izvijestila je u subotu koprivničko-križevačka policija.

Noćas, 4. travnja, Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave koprivničko-križevačke zaprimio je od Operativnog centra 112 dojavu da su u 0.37 i 0.56 sati zaprimili dvije poruke kako je u poslovnom centru u Đurđevcu, na Trgu Svetog Jurja, postavljena bomba.

Službenici PU koprivničko-križevačke izvršili su detaljan pregled poslovnog centra, a bomba nije pronađena, već je utvrđeno kako je riječ  o lažnoj dojavi, priopćeno je iz PU.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je poruke poslao 36-godišnji muškarac sa đurđevačkog područja te će o događaju biti dostavljeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, dodaje se u priopćenju.