Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Na dobrotvornom koncertu Petra Graše skupili 100.000 kn

Glavni cilj bio je taj da sav prihod bude namijenjen obitelji pokojnog i nesretno stradalog policajca Tomislava Bašića kojeg je ljetos sa ceste izgurao pijani mladić, te za obitelj Tamburin i oporavak kćeri Antonije

Foto: Grad Poreč
4 komentara

Građani Poreča i lokalna zajednica još jednom su pokazali svoje veliko humanitarno srce, i tijelom večeri sakupili oko 100 tisuća kuna za obitelji tragično stradalih u prometnim nezgodama ove godine. 

Kako bi to ostvarili, umjesto tradicionalnog koncerta povodom proslave Dana zaštitnika Poreča – Sv. Maura u šatoru na Trgu, Grad Poreč odlučio je u četvrtak organizirati dobrotvorni koncert u dvorani Veli Jože kao vid pomoći sugrađanima. Glavni cilj bio je taj da sav prihod bude namijenjen obitelji pokojnog i nesretno stradalog policajca Tomislava Bašića kojeg je ljetos sa ceste izgurao pijani mladić, te za obitelj Tamburin i oporavak kćeri Antonije na koje je dok su se vraćali motorom kući, kod mjesta Kukci oca usmrtila pijana vozačica. Antonija je nesreću preživjela, no u bolnici su joj liječnici morali amputirati potkoljenicu, pa joj sada slijedi mukotrpan oporavak. 

U porečkoj dvorani zbog svega navedenog okupilo se gotovo tri tisuće ljudi želji sudjelovanja u akciji, a humanitarne karte bile su gotova razgrabljene i sve bile prodane čim su dospjele u opticaj. Dapače, doznajemo da su tijekom dana mnogi tražili gdje ih se još može nabaviti, neki zbog sama Grašina koncerta, a neki zbog humanitarnog razloga. 
Koncert u porečkoj dvorani započeo je u četvrtak oko 19 sati, i trajao gotovo pa dva sata. 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message