Obavijesti

News

Komentari 6

Na slobodi: Pred unukom (8) izbo kćerina partnera nožem

Pomorac Željko B. (62) je 1. listopada u 23.40 u Velikom Broćancu, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, zario kuhinjski nož u kćerina izvanbračnog partnera Antu B.

VIDEO

Pomorac Željko B. (62) koji je 1. listopada u 23.40 u Velikom Broćancu, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, zario kuhinjski nož u kćerina izvanbračnog partnera Antu B., nakon 33 dana pritvora suđenje će čekati na slobodi, piše Slobodna Dalmacija.

A. B. (32)  posvađao se s puncem (62) u subotu navečer, a nakon njihove kraće prepirke došlo je i do fizičkog obračuna.
U jednom trenutku punac je uzeo nož i zario ga u zetova prsa. Policija i Hitna pomoć brzo su stigli na poprište sukoba. Teško ozlijeđenog mladića prebacili su u splitsku bolnicu, a punac se bez otpora predao policiji. Unatoč svim naporima liječnika, A. B. je preminuo sat i pol nakon ranjavanja. Iza sebe je ostavio nevjenčanu suprugu i dijete, te dvoje djece iz prvog braka.

Posljednjih nekoliko godina ubojica, ubijeni te njegova nevjenčana supruga i dijete živjeli su zajedno u kući u Broćancu. Mještani su bili šokirani tragedijom, ali ne i potpuno iznenađeni. Navodno je ubijeni mladić često bio problematičnog ponašanja, a kažu i da je u mladosti često pravio probleme po kafićima u okolici i u Splitu. Zbog toga se navodno i rastavio s prvom suprugom s kojom ima dvoje djece. Susjedi kažu da je s njom bio i u sudskom sporu zbog plaćanja, odnosno neplaćanja alimentacije za djecu.

Željka B. se ne tereti za klasificirano, nego za 'obično' ubojstvo. Mjesec i pol dana bio je u istražnom zatvoru koji mu je određen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Tijekom istrage, koja još nije gotova te optužnica, dakle, još nije podignuta, ispitano je šest svjedoka, među kojima i njegov osmogodišnji unuk koji je jedini bio svjedok tog ubojstva.

Željko B. još uvijek nije iznio svoju obranu. On će svoj iskaz tek dati na glavnoj raspravi, dakle tijekom suđenja. Dok čeka suđenje na slobodi, Željko B. se liječi od zdravstvenih tegoba, zbog čega dulje vrijeme i ne plovi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!
DOŠLA POLICIJA

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!

Taj dječak je skoro dvije godine vršio psihičko, fizičko i seksualno nasilje nad vršnjacima i izdvojili su ga. Sad su roditelji došli u školu i zahtijevali da se vrati na nastavu, a učiteljica se uplašila, kaže odvjetnica

Pogledajte kakvo nevrijeme stiže u Hrvatsku: Na snazi je meteoalarm za cijelu zemlju
BUDITE NA OPREZU

Pogledajte kakvo nevrijeme stiže u Hrvatsku: Na snazi je meteoalarm za cijelu zemlju

DHMZ je izdao meteoalarm za cijelu zemlju, a onaj koji označava opasno vrijeme na snazi je za zagrebačku i karlovačku regiju
Teška nesreća kod Baške Vode: Sletjeli s ceste autom, poginuo mladić. Još dvoje je ozlijeđenih
ZATVORILI CESTU ZA PROMET

Teška nesreća kod Baške Vode: Sletjeli s ceste autom, poginuo mladić. Još dvoje je ozlijeđenih

Na mjestu nesreće je uz policiju stigla i Hitna pomoć te vatrogasci