Obavijesti

News

Komentari 5

Na Staru godinu netko bi ipak mogao osjetiti malo snijega...

Na Staru godinu netko bi ipak mogao osjetiti malo snijega...
1

U nedjelju na istoku oblačnije, ponegdje uz mogućnost za malo kiše, a na Staru godinu mjestimice može pasti i malo snijega. Jutra razmjerno hladna, ponegdje s maglom, osobito u petak

VIDEO

Kako navodi za HRT mr. sc. Dragoslav Dragojlović, iz Službe za vremenske analize i prognoze DHMZ-a, idućih dana bit će većinom suho i barem djelomice sunčano, uz temperaturu oko prosječne za doba godine, pa i malo višu.

- Mjestimice će biti magle, osobito u nizinama unutrašnjosti, a u petak vjerojatno i na sjevernom dijelu Jadrana. Samo su ponegdje moguće slabe oborine, uglavnom u unutrašnjosti od subote do utorka, kada će na Jadranu biti povremene mjestimično jake bure, pa i s olujnim udarima, osobito podno Velebita - navodi HRT.

Četvrtak - barem djelomice sunčano

U Slavoniji, Baranji i Srijemu umjereno i znatno oblačno, ujutro mjestimice s maglom, osobito u Posavini. Puhat će slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni vjetar. Jutarnja temperatura između -2 i 1 °C, a najviša dnevna od 5 do 8 °C.

U središnjoj Hrvatskoj djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom. Ujutro ponegdje kratkotrajna magla. Vjetar slab. Jutro hladno s temperaturom zraka od -5 do -2 °C, a najviša dnevna između 4 i 6 °C.

Na sjevernom Jadranu i u gorju barem djelomice sunčano. U gorskim krajevima jutro hladno mjestimice s maglom. Uz obalu ujutro slaba do umjerena bura, zatim prema otvorenom moru sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura od -5 do -2 °C, uz obalu između 2 i 6 °C, a najviša dnevna oko 4 °C, uz more od 10 do 12 °C. 

U Dalmaciji pretežno sunčano, samo ponegdje s umjerenom naoblakom. Puhat će umjeren sjeverozapadnjak, prema otvorenom moru mjestimice i jak, pri čemu će more biti malo do umjereno valovito. Dnevna temperatura zraka od 9 do 14 °C, ali će u unutrašnjosti jutro biti hladno. 

Na jugu Hrvatske sunčano i danju razmjerno toplo. Puhat će umjeren, mjestimice i jak sjeverozapadni vjetar. Jutarnja temperatura od 4 do 7 °C, a najviša dnevna između 11 i 14 °C."

Od petka - ponegdje moguće slabe oborine, na Jadranu od subote i bura

Idućih dana u unutrašnjosti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. U nedjelju na istoku oblačnije, ponegdje uz mogućnost za malo kiše, a na Staru godinu mjestimice može pasti i malo snijega. Jutra razmjerno hladna, ponegdje s maglom, osobito u petak. Dnevna temperatura oko prosjeka ili malo viša.

Na Jadranu barem djelomice sunčano. U petak mjestimice može biti magle, osobito na sjevernom dijelu te prema otvorenom moru. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadni vjetar, a u subotu će zapuhati bura, najprije na sjevernom dijelu, do kraja dana i duž većeg dijela obale. Temperatura zraka bez veće promjene.

Pogledajte kako hrvatske zvijezde provode blagdane:

Pokretanje videa...

01:57
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.