Obavijesti

News

Komentari 357

Najbolji rezultat na tržištu: 24sata.hr je najčitaniji ikad!

Najbolji rezultat na tržištu: 24sata.hr je najčitaniji ikad!
1

Naš portal ruši 
rekorde. S 1,380.489 stvarnih
 korisnika u srpnju
 24sata.hr ostvario je 
rezultat kakav nitko
 nikad u povijesti 
hrvatskog weba nije 
napravio

VIDEO

lipnju 2013. godine 24sata.hr zasjeo je na vrh ljestvice najposjećenijih hrvatskih portala i vodeću poziciju nije ispuštao. Već više od dvije godine naša stranica ruši rekorde, a čitatelji prepoznaju napor redakcije da svakog dana stvara najbolji portal u državi.

Brojke Gemius ljestvice za mjerenje posjećenosti internetskih portala potvrđuju apsolutnu dominaciju 24sata.hr. U srpnju je našu stranicu posjetilo 1,380.489 stvarnih korisnika, a to je najbolji rezultat na hrvatskom internetskom tržištu u povijesti. Rast smo zabilježili na svim platformama, mobilnim i desktop. Ovi rezultati su još značajniji kad se uzme u obzir da su ostvareni tijekom ljeta, kad se posjećenost internetskih stranica u pravilu smanjuje. I dok konkurencija pada, portal 24sata raste, ruši rekorde i osvaja čitatelje ne samo najtočnijim i najrelevantnijim informacijama u najkraćem roku, nego i inovativnim, ekskluzivnim te revolucionarnim sadržajem.

Nikad zabilježen rezultat na hrvatskom webu proizvod je kontinuiranog i kvalitetnog rada čitave redakcije. Samo na našem portalu su se tako tijekom ljeta mogli čitati i gledati brojni ekskluzivni sadržaji poput originalne Dudipedije, virtualnih vodiča gradova na Jadranu te veliki broj viralnih tema koje su užarile društvene mreže i broj dijeljenja se mjerio u desecima tisuća. Nije ni čudo, jer www.24sata.hr je portal najprodavanijih, najčitanijih i najomiljenijih novina 24sata koje su uvijek prednjačile u inovacijama. Portal je napravio veliki iskorak i u videoprodukciji, koja svojim sadržajem i kvalitetom može konkurirati svjetskim profesionalnim TV kućama.

Vodeću poziciju 24sata ima i na društvenim mrežama, a samo na Facebooku prati nas više od milijun korisnika.

- Svim čitateljima želimo se zahvaliti na vjernosti, a obećajemo da ćemo se i dalje truditi stvarati najbolji portal u državi - istaknula je urednica 24sata.hr Rahela Štambuk Šimunić.

Izvrsne rezultate ostvarili su i ostali portali unutar 24sata digital grupe. Express.hr bilježi kontinuirani rast još od pokretanja početkom godine. Prema najnovijim rezultatima, već se nalazi na 15. mjestu. Sjajne pozicije drže i ostali specijalizirani portali: zdravakrava.hr, gastro.hr, budi.in, klokanica.hr i cool.hr.

Njuškalo.hr je zabilježio skok u odnosu na lipanj i trenutačno su na trećem mjestu, dok vecernji.hr i dalje čvrsto drži poziciju u TOP 5 hrvatskog weba.

Rast je zabilježen i u ljetnim mjesecima

I dok su konkurentski portali bilježili pad posjećenosti, 24sata.hr je rastao i time dodatno povećao prednost na Gemiusovoj ljestvici. Razlika između našeg portala i prvog konkurenta je s 20 tisuća stvarnih posjetitelja u lipnju narasla na gotovo 70 tisuća. 
To je još jedan dokaz da je 24sata i dalje najbolji portal 
u Hrvatskoj...     

1,380.489 - stvarnih korisnika  posjetilo je 24sata.hr u srpnju 2015. godine što je rast od 42.591 korisnika u odnosu na prethodni mjesec. Rezultat je to dosad nezabilježen na hrvatskom webu. 

449.956 - stvarnih korisnika u srpnju imao je Express.hr

201.550 - jedinstvenih posjetitelja  ubilježio je specijalizirani portal za roditeljstvo klokanica.hr

273.005 - stvarnih čitatelja imala je u srpnju zdravakrava.hr

237.562 - stvarnih korisnika u  prethodnom mjesecu ubilježio je portal gastro.hr

2005. godine lansiran je portal 24sata.hr

212.297 - jedinstvenih posjetitelja  imao je najbolji modni portal budi.IN

2 - godine 24sata. hr nalazi 
se na vrhu Gemius ljestvice po posjećenosti, točnije 
od lipnja 2013. godine

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 357
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...