News

Komentari 31

Najbrko: Svježa janjetina je najbolji gel i parfem za moj brk

Najbrko: Svježa janjetina je najbolji gel i parfem za moj brk

Ilija Jelušić (57) iz Matulja čitav život pušta svoje ‘ljubimce’. Osvojio je 300 kuna u našoj nagradnoj igri. Šali se kako janjetina daje sjaj njegovim brkovima. Zagorava uredne brkove pa ih pere nekoliko puta dnevno

Brkovi su moji ljubimci i moj imidž. Bez njih nisam svoj i nikad ih nizašto ne bih obrijao, kaže Ilija Jelušić iz Matulja kraj Rijeke.

Redakcija 24sata pozvala je svoje čitatelje da u sklopu akcije Movember pošalju fotografije svojih brkova. Za najbrk smo izabrali Iliju i nagradili ga s 300 kuna. Našeg najbrku za nagradnu igru prijavila je kći Iliana koja kaže kako oca nikad nije vidjela bez brkova. Ilija opisuje kako tek povremeno dopusti frizerki da mu brkove malo poštuca kako bi bili uredniji, ali da ih pušta da rastu dok god mogu.

- Ovakvi brkovi iziskuju puno truda kako bi uvijek bili uredni i čisti. Svaki dan ih nekoliko puta perem raznim sapunima i iščetkavam s dvije četke. Oni su moj ponos - kaže nasmijani Ilija.

Dodaje kako ne koristi razne preparate, poput gelova, ili lakove jer ih oni čine krutim i teškim, a on voli kad se slobodno njišu na vjetru. Ipak, priznaje, postoji jedan gel koji je za njih najbolji.

- To je gel svježe pečene janjetine. On im daje najbolji sjaj i parfem - šali se vlasnik najbrka. No taj gel kratko nosi i brzo ga nakon jela opere jer zagovara čiste i uredne brkove. Jednom je na nagovor supruge odlučio obrijati svoje mezimce, ali zaključuje kako to više ne bi ponovio.