Obavijesti

News

Komentari 4

Nakon incidenta sa susjedom, Barač se povlači iz utrke za gradonačelnika Dubrovnika

Nakon incidenta sa susjedom, Barač se povlači iz utrke za gradonačelnika Dubrovnika

Barač je u priopćenju za medije priznao kako je reagirao na neprimjeren način te da je taj događaj rezultat 'dugogodišnjih obiteljskih razmirica, prepunih šikaniranja, uvreda pa i prijetnji od strane bliskih osoba'

VIDEO

Nakon što je prijetio susjedu, u dubrovačku policiju, u subotu popodne predao se 37-godišnji Jadran Barač i najavio povlačenje iz utrke za gradonačelnika Grada Dubrovnika i neopozivu ostavku na mjesto predsjednika gradske organizacije SDP-a Dubrovnik.

Nakon Barača u policiju je stigao i susjed, koji ga je kazneno prijavio zbog prijetnje.

Barač je u priopćenju za medije priznao kako je reagirao na krajnje neprimjeren način te da je taj događaj rezultat 'dugogodišnjih obiteljskih razmirica, prepunih šikaniranja, uvreda pa i prijetnji od strane bliskih osoba'.

Predsjednik dubrovačkog SDP-a predao se policiji zbog prijetnji
Predsjednik dubrovačkog SDP-a predao se policiji zbog prijetnji

- Policiji sam se sam predao i priznao ono što mi se stavlja na teret. Uzimajući u vidu ozbiljnost situacije kao i funkcije koje obnašam kao javna osoba, a vjerujem da javne osobe trebaju biti primjer svima drugima u društvu, ovim putem najavljujem povlačenje iz utrke za gradonačelnika Grada Dubrovnika te podnosim neopozivu ostavku na mjesto predsjednika gradske organizacije SDP-a Dubrovnik. Žao mi je zbog onoga što se dogodilo. Moja obitelji mi je na prvom mjestu, i stoga o ovoj temi ne bih htio više govoriti, zbog čega vas molim za razumijevanje - istaknuo je Barač.

Lokalni mediji navode kako je riječ o dugogodišnjim nesuglasicama oko susjedskih odnosa te da će Barač nakon davanja iskaza u dubrovačkoj policiji biti pritvoren.

Iz policije su potvrdili kako je 37-godišnjak prijavljen za kazneno djelo prijetnje osobi ili bliskoj osobi da će joj nanijeti zlo, usmrtiti je, ubiti, teško ozlijediti i slično. Zapriječena kazna je do tri godine zatvora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a