Obavijesti

News

Komentari 8

Nakon kratkog zahlađenja, u utorak opet sunčano i vruće

Nakon kratkog zahlađenja, u utorak opet sunčano i vruće

Najviša dnevna temperatura između 28 i 33 °C, prognoza je za ponedjeljak Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske...

Prevladavat će sunčano, osobito na Jadranu. Na kopnu ujutro ponegdje povećana naoblaka, mjestimice i malo kiše te kratkotrajne magle, a popodne uz dnevni razvoj oblaka vrlo rijetko može biti pokojeg pljuska, ponajprije u Slavoniji i Baranji.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, uz obalu i bura. Popodne jugozapadni, na Jadranu i zapadni. Najviša dnevna temperatura između 28 i 33 °C, prognoza je za ponedjeljak Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Toplinski val 01:22

Kakvo nas vrijeme čeka?

Idućih dana u unutrašnjosti djelomice ili pretežno sunčano, ali ne i posve stabilno, pa su uz umjeren razvoj oblaka mogući rijetki pljuskovi osobito u četvrtak. U utorak će biti najviše vruće, a zatim temperatura zraka u postupnom padu.

Na Jadranu idućih dana pretežno sunčano i vruće, osobito u utorak, i dalje uz tople noći. Uz povremeno više oblaka u srijedu i četvrtak na sjevernom dijelu mogući su rijetki pljuskovi.

Vjetar većinom slab jugozapadni i sjeverozapadni, u utorak jugo. Dakle idućih dana i dalje pravo ljeto, osobito na Jadranu gdje će biti obilje sunčanog vremena.

Najtoplije se očekuje u utorak, a zatim temperatura zraka u postupnom padu, od sredine idućeg tjedna uz sve veću mogućnost pljuskova i grmljavine.